X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nagrade španske nogometne zveze

Dvorana Madridske uprave je bila prizorišče podelitev nagrad španske nogometne zveze, gala prireditev, na kateri so najboljši trenerji in igralci prve in druge španske lige prijeli nagrade. Iker Casillas je tako prejel nagrado za najboljšega vratarja v sezoni 2008/09. Dogodka so se udeležili tudi vodilni iz Reala in sicer Florentino Perez, Jorge Valdano, Emilio Butragueño in Miguel Pardeza.

Iker Casillas je v boju za omenjeno prestižno nagrado premagala Diega Lopeza in Valdesa ter tako v svojo bogato zbirko dodal novo priznanje. Sicer pa sta bila nominirana tudi Raul Albiol in Lass Diarra, prvi v kategoriji za najboljšega branilca in drugi v kategoriji najboljšega vezista. Gale prireditve so se udeležili kar nekaj pomembnih ljudi iz sveta športa, politike, gospodarstva in družbenega življena. Real Madrid so predstavljali predsednik Florentino Perez ter generalni direktor Jorge Valdano, kakor tudi športni direktor Miguel Pardeza in Emilio Butragueño.

Emilio Butragueño
“Ekipa ima neverjeten potencial. Sezona se je pravkar začel in je še vedno veliko mesecev pred nami. Moramo biti predani, vendar moramo ostati tudi mirni. Prav tako moramo biti potrpežljivi in združeni.”

Miguel Pardeza
“Ekipa ve, da mora zmagati vsako tekmo. Igralci so zelo predani njihovemu delu in prepričan sem, da se bodo stvari odvile v pravo smer. Tekma proti Alcorconu bo še en izziv in igralci so zelo navdušeni nad tem. Pomerili se bomo proti lokalni ekipi, ki bo zagotovo zelo navdušena. Upam, da bomo imeli dobro igro. “