X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Esteban Granero

V četrtek je na “vroči” stol sedel Esteban Granero in odgovoril na vprašanja medijev.

Kakšno je vzdušje v ekipi?
Za nami je slaba prestava, vendar moramo sedaj naprej in se osredotočiti na Getafe. Želimo naše navijače ponovno osrečiti, ker si to zaslužijo.

Kaj se je zgodilo v Alcorconu?
Bilo je veliko dejavnikov, ki so vplivali na to, kar se je zgodilo. Obrniti moramo novo stran in se osredotočiti na Getafe. Mi smo Real Madrid in moramo braniti naš ugled. Proti Getafam moramo igrati dobro.

Ali menite, da ima Pellegrini kakšne pomisleke?
Stojimo za trenerjem, vendar se stvari včasih ne izkažejo za dobre. Ne igramo kot bi si želeli, zaradi česat trdo treniramo. Imamo vero v trenerjeve zamisli. Ne moremo pa kriviti trenerja za naš poraz v kraljevem pokalu. Sedaj ni pravi čas, za vprašanja o trenerju.

Ali je res, da je bil Guti nespoštljiv do njega v slačilnici v Alcorconu?
Obstaja veliko govoric, ki nas ne kažejo v najlepši luči. Kaj se je dogajalo v slačilnici, ostaja v slačilnici, vendar pa ni bil noben igralec nespoštljiv do trenerja v slačilnici.

Ali ima ekipa težave v obrambi?
Trudimo se popraviti vse tisto, kar nam ne gre na tekmah. Mislim, da smo narobe razumeli trenerja med tekmo proti Alcorcon, tako da, če bi sledili njegovim navodilom, potem ne bi imeli težav vzdolž kril. Levi in desni bočni branilec ne bi smel pokrivati dveh napadalcev sama. Gre za taktične napake, ki jih moramo še izpiliti.

Kako se kot nekdanji igralec Getafe pripravljate na tekmo proti svojo prejšnji ekipi?
Veliko dolgujem temu klubu. Dali so mi ogromno priložnost. To bo pomembna tekma za nas in bistveno je, da zmagamo. Smo že nestrpni, da bi odigrali dobro tekmo in zmagali za naše navijače.