X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain & Ramos

Gonzalo Higuain in Sergio Ramos sta bila zadovoljna, da je lahko Real Madrid igral lep nogomet, kljub temu, da je igral z igralcem manj.

Higuain:
“Vedno poskušam izkoristiti priložnosti in danes mi je to uspelo. Ekipa je igrala dobro in si je prislužil pomembna zmago. “

“Bila je posebna tekmo za mane in užival sem v igranju. Zdaj je čas za razmislek o Milanu. ”

“Potrebujem zadetke v smislu priložnosti, ki jih dobivam. Vedno sem vesel, da lahko pomagam ekipi. Zadetki me izpolnjujejo na osebni ravni, vendar pa je ekipa na prvem mestu. ”

“Nisem videl trenutka, ki je predčasno spravil iz igre Albiol, vendar je to že zgodovina. Igrali smo z desetimi igralci večino tekme in ekipi se je uspelo razigrati. ”

“Bil je naporen teden in pretrpeli smo veliko kritik. Stojimo za trenerjem, kot od stoji za nami. Poleg tega so se govorile neutemeljene stvari o njem. Bil je težek deloven teden. ”

“Škoda, da nisem mogel zadeti še tretjič.  To bi bilo lepo, vendar sem še vedno zadovoljen z dvema zadetkoma, saj je ekipa zmagala. ”

Sergio Ramos:
“Ekipa si je zaslužila lepo zmago s samo desetimi igralci.”

“Potrebovali smo zmago, kot je današnja, da se pozabi na prejšnji teden in da se začne razmišljati o Milanu, kjer si lahko priigramo lepo prednost na lestvici, če bomo zmagali.”

“Pellegrini je bil veliko bolj miren po tekmi. Preživel je težek teden in sedaj mu moramo stati ob strani bolj kot kdaj koli prej.”

“Cristiano Ronaldo je odločilen igralec, vendar je poškodovan in ne more igrati. Nihče ni nenadomestljiv in imamo še dovolj drugih igralcev, ki lahko izstopajo”.