X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain pripravljen na Milan

Po dveh doseženih zadetkih v soboto je Gonzalo Higuain zelo optimističen pred torkovo tekmo Lige prvakov proti Milanu.

“Ne iščemo maščevanja. Želimo dokazati kdo smo mi in zmagati na San Siru. Cilj je osvojiti tri točke in se uvrstiti v naslednji krog tekmovanja, kot vodilna ekipa skupine. Prednost domačega igrišča je zelo pomembna v izločilnih bojih. “

“Želim osvojit, kar se bo dalo. V vseh treh tekmovanjih bomo dali svoj maksimum. ”

“Sposobni smo preobrniti rezultat v kraljevem pokalu proti Alcorconu. Imamo talent, da to storimo, vendar se bomo morali zelo potruditi, da to uresničimo. ”

“Sam nisem rešitelj kluba, za vse si zasluži pohvale ekipa. Bil je težek teden in uspelo nam je igrati dobro in smo zasluženo zmagali. To nam je uspelo celo samo z desetimi igralci, zaradi česar je ta zmaga še bolj impresivna. ”

“Zelo sem ponosen na, da sem prejel stoječe ovacije navijačev. To je neverjeten občutek, ko Bernabeu vzklika ime 21-letnega igralca. To pomeni, da sem igral dobro. Postati ikona klub bi bila velika čast zame, vendar moram delati zelo trdo. Raul je pravi simbol Real Madrida. On je številka ena in zelo ga občudujem. “