X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Milan 1 – 1 Real Madrid

Tekma, katero si je v veliki večini ogledalo tudi veliko število slovenskih navijačev Real Madrida, je bila poslastica 4. kroga rednega dela Lige prvakov. Milan je začel v postavi Dida; Oddo, Thiago, Nesta, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Ronaldinho, Boriello, Pato, Real pa v postavi Casillias; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Xabi; Marcelo, Kaka; Higuain, Benzema.

Naši so začeli odlično in prikazali pravi atomski nogomet z veliko lepih podaj in kombinatorike. Nagrada je prišla šele v 29. minuti, ko je odbitek po strelu Kakaja v mrežo pospravil Benzema. Milan ni čakal dolgo in že 5 minut kasneje je izenačil po sporno dosojeni enajsmetrovki. Strelec, stari krvnik Ronaldinho.

Po zadetku se je Milan nekoliko prebudil in celo povedel z golom Pata, a je sodnik (morda kompenzivno) zadetek razveljavil. Prvi polčas je vseeno po igri pripadel Realu, saj so proti golu sprožili kar 17 strelov!

2. polčas je bil nasprotje prvemu, ali če povzamemo mnenje ASa: “Prvi polčas za zlato, drugi za v blato!” Milan je začel dominirati in si priigral terensko premoč, vseeno pa ni znal priti do zaključnega strela. Na koncu je izgledalo, kot da remi pristaja obema velikanoma.