X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso odločil tekmo, kjer je je Casillas zaigral že stotič za špansko reprezentanco

Shrani.si

Ob obletnici španske nogometne zveze je na prijateljski tekmi proti Argentini Iker Casillas odigral že stoto tekmo za špansko izbrano vrsto, s čimer je 28-letni igralec postal tretji igralec z največ nastopi za Španijo. Tekmo med Španijo in Argentino je odločil Xabi Alonso, ki je zadel oba gola za La Roja in postavil končni izid tekme 2-1.

Iker Casillas je tako z nastopom na tekmi proti Argentini v Madridu postal tretji igralec z največ nastopi za špansko izbrano vrsto, pred njim sta tako samo še Zubizarreta (126 nastopov) in Raul (102 nastopa). Sicer pa je Špance proti Argentincem v vodstvo povedel vezni igralec Real Madrid, Xabi Alonso, ki je prvič zadel že v 16. minuti. Španija je z dobro igro v prvem polčasu potrdila status možnih kandidatov za naslov prvaka na naslednjem svetovnem prvenstvu, kar so na svoji koži okusili tudi varovanci Diega Maradone, kjer sta igrala tudi dva Realova igralca, Gago in Higuain.

Argentina, je prišla do izenačenja šele v drugem polčasu, potem ko je v kazenski prostor Raul Abiol nepravilno zaustavil Maxi Rodriqueza, Messi pa je nato premagal Casillasa iz enajstih metrov. Vse dvome o zmagovalcu je z drugim golom na tekmi poskrbel Xabi Alonso, prav tako iz enajstih metrov, potem ko je Argentinski branilec v kazenskem prostoru igral z roko.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si