X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo blizu povratku na igrišča

Cristiano Ronaldo je za španski športni dnevnik AS povedal, da je zelo blizu popolnega okrevanja poškodbe gležnja.

Kako je z desnim gležnjem?
V bistvu se počutim zelo dobro. Ta teden bom imel pregled, da vidimo, če sem popolnoma okreval, sicer pa dobro napredujem.

Ali mislite, da boste lahko zaigrali proti Racingu v soboto?
Vrnil se bom šele, ko bo poškodba zares stoodstotno zaceljena. Prepričan sem, da bom že ta teden pričel trenirati s soigralci.

Zdravniško poročilo izpred dveh tednov v Amsterdamu je pravilo, da boste znova obiskali dr. Van Dijka to sredo. Boste odšli k njemu na pregled?
Ne vem še. Zdravniška ekipa kluba se bo pogovorila z dr. Van Dijkom. Tako bodo skupaj podali odločitev v ponedeljek ali torek in naredil bom, kot se bodo odločili.

V soboto ste bili živćni ob gledanju tekme portugalske reprezentance. Kje je težje biti, na igrišču ali na tribunah?
Na tribunah, definitivno. Težko mi je, ker ne morem pomagati svojim soigralcem. Sem povsem nemočen in čustveno se počutim zelo drugače, kot ko sem na igrišču. Moram priznati, da sem zelo trpel med tekmo Portugalske.

Madridiste že razmišljajo o 29. novembru, ko bo na sporedu tekma proti Barçi na Camp Nou. Bo jih bil Real Madrid sposoben premagati?
Real Madrid vedno stopi na igrišče z namenom zmagati vsako posamezno tekmo. V Barceloni moramo biti potrpežljivi. Naša najpomembnejša tekma je vedno naše naslednja tekma. Še prej se bomo pomerili proti Racingu in Zürichu, zato sam ne govorim rad o Clásico v tem času. Moramo spoštovati naša naslednja dva nasprotnikov toliko, kot spoštujemo Barcelono.

Ali menite, da bi lahko izid Clásica vplival na preostanek sezone?
Ne bo odločilna tekma za nobeno ekipo, vendar je pomembno za nas, da zmagamo na Camp Nou.

Kaj menite o kritikah glede Pellegrinija po izločitvi iz Copa del Rey?
Igralci ne komentiramo tega. Sem že povedal, da sem zadovoljen s trenerjem in da sem prepričan, da nas bo popeljal skozi to.