X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odličen strelec

Povratek Cristiana Ronalda na nogometna igrišča po poškodbi desnega gležnja je praktično pred vrati. Portugalec se je poškodoval potem, ko je odigral sedem uradnih tekem za Real Madrid, na katerih pa je dosegel kar devet zadetkov. Kljub temu, da je moral zaradi poškodbe izpustiti do sedaj dve tekme tudi v Ligi prvakov, pa je še vedno najboljši strelec tega elitnega tekmovanja v letošnji sezoni s štirimi zadetki.

Ronaldo ima do sedaj povprečje 1.29 zadetkov na tekmo v belem dresu, saj je na sedmih uradnih tekmah za Real Madrid dosegel kar 9 zadetkov. Pri tem pa je potrebno vedeti tudi, da je te zadetke dosegel praktično na vse možne načine, ki obstajajo v nogometu, saj je enega dosegel z glavo, enega iz enajstih metrov, dva zadetka pa je dosegel iz prostega strela. Da je njegova močnejša noga desna dokazuje tudi dejstvo, da je kar sedem zadetkov dosegel z desno nogo, en zadetek pa je dosegel z levo. Iz vsega tega lahko sklepamo, da gre za zelo univerzalnega nogometaša, ki je lahko nevaren iz prav vsakega položaja.

Cristiano je še vedno tudi najboljši strelec Reala v tej sezoni v domačem prvenstvo, kjer je dosegel pet zadetkov. Nenazadnje pa ne zaostaja veliko tudi za trenutnim “Pichichijem” lige, Davidom Villo, ki je dosegel 8 zadetkov.

Na dveh odigranih tekmah Lige prvakov je Ronaldo je dosegel kar štiri zadetke (2 proti Zurich in 2 proti Olympique Marseille), tako da še vedno kraljuje na vrhu strelcev Lige prvakov v tej sezoni. Na tej lestvici mu sledijo Wolfburgov Grafite, Fiorentinin Mutu, Arsenalov Cesc Fábregas in CSKA-jev Dzagoev, ki so vsi zadeli po trikrat.