X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 1-0 Racing Santander

Real Madrid se je včeraj soočil z Racingom na Santiagu Bernabeu, pričakovanja pa so bila dokaj skeptična, saj človek nikoli ne ve, kaj bo prinesel reprezentančni odmor. Real je začel v postavi Iker; Arbeloa, Pepe, Garay, Marcelo; Xabi, Granero, Drenthe, Kaka; Higuain, Benzema , čeprav se je začetku omenjalo, da bosta začela tudi Raul in Lass, vendar je slednji odpadel zaradi poškodbe.

Real je začel silovito in najbž prikazal najboljših konstantnih 35 minut tega leta. Držal je posest, pletel niti okrog vrat Racinga, rezultat pa je bil tudi gol Higuaina in vratnici Xabija in Arbeloe (čeprav je šlo za predložek). Gol Higuaina je padel po lepem predložku z glavo Garaya v 22. minuti. Real je še naprej igral lepo, “totalfootball”, posest pa je bila na naši strani s kar 72%-28%!

2. polčas je bila obratna slika prvega. Če smo v prvem igrali sistematsko, organizirano, je bila igra v drugem precej raztrgana. Izgledalo je, kot da bi nam zmanjkalo moči, ali zaradi slabe kondicijske pripravljenosti ali zaradi reprezentančnih tekem sredi tedna. Skratka, drugi polčas lahko gre v pozabo, razen prebliska Benzemaja, ki je bil rezultat cele ekipe. Po vrhunski akciji v Racingovem kazenskem prostoru in lepem predložku Granera, je Benzema s petko žogo odpil v prečko, ta pa se je nato odbila v gol. “Benz” in ekipa sta se veselila skoraj celo minuto, doler niso spoznali, da je stranski sodnik dvignil zastavico in piskal prepovedani položaj (Benzema je bil res prehiter za par milimetrov). Še dobro, da se ni ponovila zgodba z Getafejem 2 leti nazaj!

Real je tako odnesel tri točke in kot je rekel Pellegrini, nismo igrali ne dobro in ne slabo. Kar pa je res pomebno, Barcelona je z Baski igrala 1-1 in Real teden pred El Clasicom zaseda vrh lestvice in to prvič po koncu sezone 2007/2008!

Stadiona: Santiago Bernabeu
Sodnik: Ramirez Dominguez
Real Madrid 1-0 Racinh Santader