X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tiskovna konferenca: Higuain

Gonzalo Higuain si je prislužil mesto v začetni postavi na zadnjih tekmah, kar gre zahval predvsem dobrim igram in doseženim pomembnim zadetkom. Igralec je spregovoril o jutrišnji tekmi proti FC Zurich in o vikendu, ko bo na vrsti El Clásico na Camp Nou.

Vsi že razmišljajo o tekmo na Camp Nou, vendar morate jutri najprej premagati Zurich …
Ljudje kar preveč razmišljajo o tekmi proti Barceloni, saj je jutrišnja tekma prav tako pomembna. Moramo se osredotočiti na Ligo prvakov in ko bomo dobro opravili svoje delo v tem tekmovanju, potem bomo lahko začeli razmišljati o Barceloni.

Se počutite pripravljeni igrati vseh 90 minut na obeh tekmah?
Vsak nogometaš si želi igrati ves čas. Bom zelo vesel, če bom lahko igral na obeh tekmah. Bil bi privilegij, ki bi ga poskušal izkoristiti po svojih najboljših močeh.

Kako si želite, da bi se končala tekma Barcelona-Inter Milano?
Moji soigralci in sam razmišljam samo Real Madridu. Želimo doseči dober rezultat in se izogniti zapletom pri napredovanju.

Kaj prinaša Cristiano Ronaldo ekipi?
Je igralec, ki dela razlike in veseli smo glede njegovega okrevanja, saj je zelo pomemben za ekipo.

Vas trener prosi, da igrajte bolj na desnem krilu?
Konstantno menjam svoj igralni položaj s Kakajem in Karimom … Vse pa je odvisno od vsake posamezne tekme. Sem napadalec in trener se bo odločil, kako me uporabiti, ko se vrne Cristiano.

Vas bo njegov povratek ranil na osebni ravni?
Ravno nasprotno, saj odlični igralci pomagajo igrati ekipi še boljše. Je odličen nogometaš in upam, da nam bo pomagal kolikor bo lahko.

Kako ste trčili v Gutija na treningu?
Enostavno sva se zaletela med treningom, škoda ga je. Pogovorila sva se o tem in ni nobenih problemov med nama.

Koliko spektakla bi izgubil El Clásico, če Messi ne bi igral?
Ne vem. Sam pripadam temu klubu in gledam samo na to, kaj se dogaja v moji ekipi. Smo že nestrpni, da zaigramo na Camp Nou. Zmaga bi bila zelo pomembna za nas. Kljub temu, pa je najboljši tisti El Clásico na katerem igrajo najboljši igralci obeh ekip.