X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tiskovna konferenca: Pellegrini

Manuel Pellegrini razmišlja samo o jutrišnji tekmi proti FC Zürich.

Verjetno ste srečni, vsi igralci razen Gutija so vam na voljo.
Tako je. Skoraj vsi moji igralci nimajo težav s poškodbami razen Gutija, kar mi omogoča, da preizkusim različne možnosti na pomembni tekmi.

Zakaj ni bil Guti prisoten pri vašem govoru pred začetkom treninga?
Bolan je, saj ima gripo in vročino.

Ali ima navadno gripo ali gripo H1N1?
To boste morali vprašati zdravnike.

Bo nocojšnji rezultat vplival na predstavo Barcelone v nedeljo? Kakšen rezultat si želite nocoj?
Ne spremljam, kaj se dogaja z Barcelono, to so njihove skrbi. Pred nami je pomembna tekma proti Zürichu in moramo se osredotočiti le na to tekmo.

Koliko cenite to, da ste vodilni v skupini?
Mislim, da je pomembno, vendar ne tudi odločilno. Sam raje igram povratno tekmo v izločilnih bojih doma, vendar se mi ne zdi to odločilno oz. da bi bilo to zagotovilo za nadaljevanje v naslednji krog tekmovanja.

Bi raje videli, da bi Cristinano Ronaldo igral le v prvem polčasu ali celo tekmo?
Cristiano Ronaldo je delala dobro na zadnjih treningih. Je tudi na listi vpoklicanih igralcev za tekmo in bomo videli, kaj bo lahko naredil jutri.

Kako pomembna je njegova vrnitev?
Nemogoče je, da ne bi pogrešal igralca takšnih kakovosti kot je Cristiano Ronaldo. Je eden najboljših igralcev na svetu, vendar pa ne moreš biti odvisen le od enega igralca. Menim, da se je ekipa dobro odzvala na njegovi odsotnost.

Boste jutri prihranili nekaj moči nekaterim igralcem in jih nato uporabili v Barceloni?
V mislih imamo samo eno tekmo in to je tekma proti Zurich jutri. Poskušali bomo zmagati, da se uvrstimo v izločilne boje. O Barceloni bomo začeli razmišljati šele po tekmi.