X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Garay

Ezequiel Garay je prepričan, da je ekipa na pravi poti. Branilec Real Madrid je dejal, da bo ekipa proti Almeriji tako motivirani, kot je bila proti Barceloni.

Cristiano Ronaldo in Kaka sta danes trenirala ločeno od ekipe. Ali sta njuni odsotnosti pomembni za ekipo?
Trenirala sta ločeno od ekipe, sicer pa sta zelo pomembna igralca za ekipo. Upamo, da bosta okrevala v najkrajšem možnem času.

Ali se ekipa počuti drugače, po dobri igri v Barceloni?
Vsekakor nas boli, da smo izgubili, vendar se tudi zavedamo, da smo dobro igrali. Sedaj moramo nadaljevati z dobrimi igrami, se osredotočiti na našo naslednjo tekmo in na tri točke.

Sergio Ramos je včeraj dejal, da dejstvo, da ekipa pade v igri v zadnjih 45-ih minutah ni problem telesne pripravljenosti. Se strinjate?
Se strinjam, saj smo telesno dobro pripravljeni.

Zdi se, da pade vaša igra tudi potem, ko dosežete zadetek …
Moramo si prizadevati, da bi še naprej napadali po doseženem zadetku, da bi dosegli še drugega. Poskušali bomo na naslednji tekmi narediti, kar trener zahteva od nas, da dobimo tri točke.

Boste bili tako motivirani proti Almeria, kot ste bili proti Barceloni?
Enako moramo biti motivirani na vsaki tekmi in vedno moramo poskusiti zmagati. Vsaka tekma in vsaka točka v tekmovanju so enako pomembne. Preprečiti moramo Barceloni, da bi povečala prednost pred nami.