X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Centralni branilec Real Madrida je ponovno potrdila splošno soglasje, da je ekipa igrala dobro proti Barceloni in da morajo še naprej igrajo z intenzivnostjo.

Kako se je ekipa počutila po porazu v Barceloni?
Bila je zelo izenačena tekma. Vemo, da smo igrali dobro, vendar nihče od nas ne želi izgubljati, še posebej proti največjim tekmecem. Moramo ostati osredotočeni in še naprej igrati z enako intenzivnostjo kot na Camp Nou.

Ali obstaja veliko razliko med Real Madridom in Barcelono?
To sta dve različni ekipi, z dvema različnima konceptoma igre. Oboji smo nadarjeni, vendar smo dokazali, da jim bomo lahko konkurirali za naslov lige.

Barcelona je premagala Xerez sinoči.
So zmagali, vendar bodo še vedno čutili pritisk, če bomo mi zmagali. Oboji bomo še izgubili kakšno tekmo v sezoni, vendar pa moramo ostati močni tako fizično kot psihično.

Kako zgleda Cristiano Ronaldo, odkar se je vrnil?
Je pomemben igralec. Ekipi prinaša veliko talenta, čeprav se trudimo izvajati poseben slog igre.

Ali je ekipa fizično dobro pripravljena?
Smo pripravljeni. Počutim se, da lahko igram vseh 90 minut, brez kakršnih koli težav. Ne verjamem, da bi bila ekipa v slabi formi.

Ekipa se je na Camp Nou branila nekoliko višje. Je bila to enkratna taktika ali bomo to sedaj videli bolj pogosto?
Trener študira vsako tekmo posebej in ves teden delamo na tem, kako najbolje nevtralizirati našega nasprotnika. Igramo blizu vezistov, kjer lahko ukrademo žogo in dosežemo zadetek.

Kaka in Cristiano nista 100% pripravljena.
Oba sta velika igralca. Cristiano je bilo odsoten dva meseca in sedaj se je še Kaka poškodoval. Pomembna je le, da se opomore in da bo bil 100%  pripravljena, ko se vrne.

Kakšno vlogo lahko pri tem igrata Granero in Van der Vaart?
Granero je zelo nadarjen. Rad ima žogo v svojih nogah in ve, kako ta ekipa igra. Van der Vaart je drugačen. Ima več mednarodnih izkušenj in ima zelo dober strel od daleč.

Kako vidite zadevo v zvezi s stavami igralcev?
Ne maram staviti. Sem slišal novice, toda vse v nogometu bi bilo potrebno doreči na igrišču in ne izven njega.

Kakšne so vaše misli glede linije spodnjega perila, ki so jo v klubu izdelali?
Odlične. Dekleta so zelo lepa. Prepričan sem, da klub s tako bogato zgodovino in tako posebnimi navijači, da bodo ti navijali s tem perilom.

Tudi vi ste bili deležni obsevanja z laserjem v Barceloni. Lahko se zgodi še enkrat v Marseillu.
To je moteča, vendar smo osredotočeni le na igranje. Gledalci se morajo zabavati in podpirati svojo ekipo. Celoten Bernabeu se ne more čutiti krivega, zaradi dejan le ene osebe.