X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

V pričakovanju 14. kroga.

Real Madrid je pripravljen na nocojšnjo tekmo proti Almeriji, ki se bo začela ob 20:00 in eden od ciljev je ponoviti predstavo iz prejšnjega kroga proti Barceloni na stadionu Camp Nou. Lassana Diarra in Kaka bosta tekmo zaradi izkjučitve in poškodbe spremljala iz tribune.

Guti, Van Nistelrooy in Metzelder so pravtako poškodovani in na tekmi ne bodo nastopili, na drugi strani pa se je Fernando Gago vrnil med 18 izbrancev.

V ekipo trenerja Hugo Sancheza se danes vračajo Crusat, Chico in Guilherme. V ekipi zaradi poškodb manjkata Nieto in pa Fabian Vargas, Alex Quillo, David Rodriguez, Solari in Borzani pa po odločitvi trenerja ostajajo doma.

To je četrta tekma Almerije na stadionu Santiago Bernabeu in vedno je odšla domov praznih rok, v povprečju pa je ekipa prejela 3.5 gola na tekmo, nazadnje v 28. krogu lanske sezone z rezultatom 3:0, takrat sta za Real zadela Marcelo in dvakrat Huntelaar.

Almerija je sedmi nasportnik madridskega Reala na Bernabeu v tej sezoni in beli balet  je pred to tekmo skupaj z Barcelono in Mallorco edina ekipa z polnim izkopičkom domačih tekem v tej sezoni.

Tekma bo zagotovo posebna za Huga Sancheza in Corona. Prvi je svoja najboljša leta preživel prav v madridskem klubu in je še danes zelo priljubljen med madridistami, drugi pa je svojo nogometno pot začel v mladinskem pogonu madridskega velikana.

Lista igralcev Almerije
Vratarji: Diego Alves, Esteban
Branilci: Michel, Acasiete, Chico, Pellerano, Guilherme, Domingo Cisma
Vezisti: Bernardello, M’bami, Soriano, Corona, Ortiz Bernal, Juanma Ortiz, Crusat
Napadalci: Kalu Uche, Piatti, Henok Goitom