X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi igralcev po zmagi nad Almerijo

Gonzalo Higuain je bil zadovoljen z zmago nad Almerijo. Argentinec je zadel in še podal Ronaldu za četrti zadetek.

“V prvem polčasu smo kontrolirali tekmo in Almerija ni prišla do nobenih priložnosti. Vodstvo z 1-0  ni vredno svojega naziva in kaj kmalu bi plačali za zamujene priložnosti v prvih 45 minutah.”

“Moj zadetek je bil pomemben, ker smo vedeli, da se bo Almerija osredotočila na branjenje izenačenega rezultata. Vedeli smo, da si bomo še ustvarjali priložnosti in v zadnjih minutah smo dominirali, naredili preobrat in vzeli tri zelo pomembne točke.”

Sergio Ramos in Pepe sta bila zelo vesela zmage svoje ekipe nad Almerijo.

Pepe

“Odigrali smo odličen prvi polčas. Držali smo visok ritem skozi celotnih 45. minut in Almerija ni prišla do priložnosti za zadetek. V drugem polčasu smo, verjetno zaradi pomanjkanja koncentracije, padli v igri. To se ne bi smelo ponoviti. Pomembno je, da smo odreagirali pravočasno in zmagali.”

“V prvem polčasu bi lahko dosegli več zadetkov, vendar je bil vratar Almerije odlično razpoložen. Slabše je bilo v drugem polčasu, vendar smo bili odločeni zmagati in cilj smo dosegli. Moramo se izogibati takim padcem v igri.”

“Danes smo dosegli zelo pomembno zmago in veliko zaslug nosijo tudi navijači, ki so nas podpirali skozi celotno srečanje. Zdaj se moramo osredotočiti na tekmo proti Marseilleu. Tekma bo težka.”

Sergio Ramos

“Delamo dobro, radi bi dosegali dobre rezultate in postopoma napredovali.  Danes smo naredili veliko dobrih stvari, vendar mislim, da je bil najboljša stvar ta, kako smo reagirali na vodstvo Almerije.”

“Vedno je lepo dosegati zadetke in zelo sem vesel, da sem ga danes dosegel, vendar je še pomembnejše, da smo ponovno zmagali pred našimi navijači.”