X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 4-2 Almeria: Toča zadetkov na Bernabeu

Real Madrid ostaja neporažen na domačem stadionu Santiago Bernabeu v letošnji sezoni. Beli balet se je predstavil v odlični luči, pa čeprav so na odmor odšli le z zadetkom prednosti, ki jim ga je prinesel Sergio Ramos. Almerija je pokazala svoje zobe v drugem polčasu in z dvema zaporednima zadetkoma vrnila udarec in celo povedla, vendar so Realovi igralci stopili skupaj in tekmo znova obrnili v svojo korist in na koncu zmagali z 4-2, zadeli so še Higuain, Benzema in Cristiano Ronaldo.

Real Marid je domiral že od samega začetka preko Xabi Alonsa, Granera, Van der Vaarta, Cristiano Ronalda in Higuaina. Igrali so hitro in napadalno, kar je omogočilo lepe priložnosti za zadetek, ki pa jih je preprečil odlični vratar Almerije Alves.

V 30. minuti je Raul Albiol lepo našel na desnem krilu samega Cristiana Ronalda, ki je z lepim predložkom zaposlil Ramosa, slednji pa je kot v času, ko je v vrstah Reala igral še Beckham, z glavo premagal gostujočega vratarja.

Real Madrid je napadal celotni prvi polčas in s tem prisilil, da so se igralci Almerije branili s kar sedmimi nogometaši v kazenskem prostoru. Vendar v drugem polčasu je Soriano sprejel odbito žogo domače obrambe in z lepim strelom premagal Casillasa. Podobno kot njegov soigralec pri prvem zadetku je tudi Uche pri drugem odlično sprejel odbito žogo in svojo ekipo, le nekaj minut po izenačenju, popeljal v vodstvo.

Vendar ekipi Real Madrida se je po hudem udarcu uspela vrniti in v 72. minuti preko Higuaina tudi izenačiti. Devet minut kasneje, je bil nad razigranim Ronaldom storjem prekršek za enajstmetrovko. Izvedel jo je sam in po obrambi in odbiti žogi Alvesa, je žoga prišla do Benzemaja, ki je rutinirano povedel Madridiste v vodstvo. Dve minuti kasneje pa je Ronaldo lepo izkoristil dober predložek Higuaina in dosegel še četrti in tudi zadnji zadetek na tej tekmi, ki jo je predčasno končal, saj je pred koncem tekme prejel še drugi rumeni karton.

Stadiona: Santiago Bernabeu
Sodnik: Estrada Fernandez
Real Madrid 4-2 Almeria

Postava Real Madrid - Almeria