X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tiskovna konferenca: Lass

Lass je na tiskovni konferenci pred jutrišnjo tekmo dejal, da bo tekma proti Marseillu nekaj posebna za njega, saj se vrača v Francijo. Vezni igralec Reala je dejal, da je ekipa mirna, vendar osredotočena na tekmo.

Zdi se, da je Real Madrid povsem sproščeno. Je res tako?
Mi smo mirni, kljub temu, da bomo jutri odigrali pomembno tekmo. Prepričan sem, da se bo Marseille boril za zmago, vendar se bomo tudi mi, tako da bomo videli, kaj se bo zgodilo.

Ali lahko Olympique doseže tri zadetek proti vam?
Vse se lahko zgodi na tekmi. Imamo veliko spoštovanja do Olympiquea. Vse je mogoče, vendar smo mirni in verjamemo, da lahko odigramo dobro tekmo.

Bo Marseille bolj nevaren, kot na prvi tekmi?
To je ekipa za Ligo prvakov. Tudi v francoski ligi jim ne gre slabo, vendar sta ti dve tekmovanje zelo različni. Bodo zelo motivirani za igro, vendar pa se jih ne smemo bati, saj imamo kakovostno moštvo.

Kakšna je vloga Raula v ekipi?
Svoje delo, kot kapetan, opravlja dobro. Mogoče preživlja težko obdobje, vendar mi ni potrebno poudarjati njegovih kvalitet, saj gre za odličnega igralca in odličnega strelca. Moral bi vprašati trenerja, zakaj igra manj, ne mene. Vsi imamo veliko spoštovanje do njega in vemo, da bo vedno dobro igral.

Verjetno mora biti vedno nekaj posebnega, ko se vrnete v Francijo, prav tako pa mora biti nekaj posebnega tudi za Benzemaja. On je bil izpostavljen veliko kritikam …
Ta tekma je nekaj posebnega za mene, ker sem Francoz in sem vedno zelo veseli, ko se vrnem v Francijo. Sedaj moramo igrati proti Olympique Marseille. Benzema je že dokazal svojo vrednost. Trenutno gre skozi občutljiv položaj, vendar je zelo mlad in je pravkar opravil svoj najpomembnejši prestop. Postopoma se bo prilagodil in kmalu bo razblinil vse dvome.

Pravite, da je ekipa sproščeno, vendar ali je tudi osredotočena?
Rekel sem, da smo mirni, ni sproščeni. Smo mirni in osredotočeni na tekmo, ker vemo, da se lahko vse zgodi. Imamo veliko spoštovanja do naših nasprotnikov, vendar se zavedamo naših vrlin in naših napak. Imamo dovolj “orožja”, da odigramo dobro tekmo.

Ali je Real Madrid sedaj močnejši, kot na prvi tekmi?
Igramo bolje, kot na prvi tekmi. Opravili smo veliko okrepitev to poletje, tako da se ekipa še gradi, vendar tudi očitno napredujemo.

Ali se je ekipa spremenila, odkar Cristiano Ronaldo ni igral?
Ne želite si ga zamuditi, ko igra za našo ekipo. Vesel sem, da bo igral jutri.

Ali ste druga generacija “galaktikov”?
To je nekaj za medije, da imate o čem govoriti. Imamo svoja imena, zato rajši uporabljajte naša imena. To je združena ekipa.