X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tiskovna konferenca: Pellegrini

Manuel Pellegrini pred jutrišnjo tekmo razmišlja le o zmagi in uvrstitvi med šestnajst najboljših ekip v Evropi.

Olympique Marseille potrebujejo tri zadetke. Ali vas bo to prisilo, da boste spremenili vaš sistem igranja?
Ne. Poskušali bomo zmagati že od samega začetka in se tako uvrstiti v naslednji krog tekmovanja.

Ali je to tekmo za Raula?
Vsaka tekma je za vsakega igralca. Bomo še videli, kakšna bo naša začetna postava. Veliko smo se pogovarjali o Raulu. Je zelo pomemben igralec.

Kaj si mislite o Olympiqueu na prvi tekmi?
Gledali smo vse njihove tekme. Vedno so bili znani kot zapleten nasprotni in jutri bodo imeli še prednost domačega igrišča. Bo težka tekma in upam, da bomo dobro igrali ter tako poskušali zmagati.

Ali sprejemate izjave Diaware kot provokacijo?
Ne. Ne verjamem, da je bil to njegov namen. Cristiano Ronalso je odličen igralec in bo jutri pokazal dobro predstavo. Proti Almeriji je dokazal, da nima težav s telesno pripravljenostjo.

Kakšno vlogo ima Raul v ekipi?
To sem pojasnil že večkrat. Je vodja tako na igrišču, kot tudi na klopi. Je edini igralec v ekipi, ki je igral na vsaki tekmi, razen na zadnji, kjer ni igral zaradi družinskih zadev. Njegova vloga je še vedno isti in verjamem, da je zelo pomemben igralec v tej ekipi.

Če bo jutri igral Benzema, ali bo to dobra priložnost, da ga vidim v njegovi najboljši luči?
Glede postave bomo vedeli šele jutri. Benzema je zelo mlad igralec, ki se še prilagaja na novo ekipo in nov jezik, kljub temu pa je že pokazal svoje kvalitete. Verjetno bomo videli odličnega Benzemaja proti Olympiqueu. Imamo veliko zaupanje v njega.