X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo je odlično odigral v Franciji

Cristiano Ronaldo se ja na tekmi proti Marseillu dvakrat vpisal med strelce, enega je zadel po odličnem prostem strelu na uvodu tekme. Portugalec je bil zadovoljen z zmago svoje ekipe.

“Tekma je bila dobra. Želim čestitati svoji ekipi, ker svo vsi igrali dobro, še posebej v drugem polčasu, ko smo bili mirnejši. Vesel sem zaradi dveh zadetkov in ker sem pomagal ekipi napredovati.”

“Napredovati kot zmagovalci skupine je zelo pomembno še posebej zaradi žreba. Videli bomo, kar se bo sedaj zgodilo, mi smo samozavestni in to je pomembno.”

“Danes sem žogo lepo zadel, vendar za to ni krivo dejstvo, da se žogi Lige prvakov in La Lige razlikujeta. Moj strel je bil dober in vesel  sem zaradi dveh zadetkov.”

“Težko bo tekmo proti Valenciji gledati iz tribun. Nisem si želel izključitve proti Almeriji, vendar take stvari se dogajajo v nogometu. Sem le človek in opravičil sem se. Prepričan sem, da bodo moji soigralci opravili svoje dobro v Valenciji.”