X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pellegrini čestital svojim fantom

Manuel Pellegrini je bil zadovoljen z predstavo svoje ekipe in zmago.

“Tekma je bila težka in mi smo bili pripravljeni. Olympique Marseille je močna ekipa. Odigrali smo dobro tekmo in jo kontrolirali od samega začetka. Zgodnji zadetek Cristiana Ronalda nam je dal krila.”

“Kar se mu je zgodilo v soboto ni imelo posebnega vpliva na njem danes. Vedno smo vedeli, da je velik profesionalec in vedeli smo, da to ne bo vplivalo na njegove nastope. Zanj je bilo dobro, da je odigral celotno tekmo in dva zadetka mu bosta pomagala pri naslednjih tekmah.”

“Lass in Marcelo sta bila le za rumeni karton blizu suspenzije, vendar smo potrebovali vsa naša orožja. Na srečo noben od njiju ni prejel rumenega kartona danes. Napredovanje je bil naš cilj in dosegli smo ga.”

“Cristiano se je gibal po vsej napadalni polovici, prav tako tudi Higuain in Benzema. Želim jim pustiti svobodo, da postanejo bolj nevarni in neustavljivi. Nastop Cristiana pomeni veliko, on to zaključi z zadetki in odličnimi odigranimi podajami.”

“Real Madrid je vedno imel svoj sistem igre, ne glede na igralce. Na ostali tekmah smo bolj rotirali, ker je bil urnik resnično naporen. Z predstavo proti Almeriji sem bil zadovoljen, zato sem se odločil, da uporabim iste igralce.”

“Težko je primerjati Real Madrid z Marseillem. Imamo veliko spoštovanja do Marseilla, vendar mislim, da smo bili danes rahlo boljši.”

“Odigrali smo dobro tekmo. Dosegli tri zadetke na gostovanju in imeli priložnosti še za kakšnega. To je pomembno. Olympique je imel malo priložnosti za zadetek. Zadovoljen sem z dosedanjimi 12 ali 13 tekmami, ki smo jih odigrali do sedaj.”