X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso: “Lahko igram proti Valenciji”

Španski Rdeči križ, španska nogometna zveza in Adidas so v četrtek organizirali darovanje krvi v Madridu, česar sta se udeležila tudi Xabo Alonso in Raul Gonzalez. Madridista si je uspel vzeti nekaj časa tudi za razpravo glede ekipnih novic.

“Sem dobro, počutim se veliko bolje. Mislim, da ne bom imel problemov, glede igranja proti Valenciji. V zadnjih dneh sem dobro treniral.”

“Villa, Mata, Joaquin … vsi so nevarni. Smo soigralci v reprezentanci, vendar bomo bili v soboto nasprotniki in želim zmagati na tej tekmi.”

“Če želimo osvojiti Ligo prvakov, moramo igrati proti najboljšim ekipam. Vseeno nam je, koga nam bo namenil žreb. Manj znane ekipe še vedno predstavljajo veliko grožnjo, kar smo videli tudi v skupinskem delu.”

“Lepši mi je zadetek Cristiano, ki ga je dosegel sredi tedna, kot pa gol Messija. Sam sem videl ta zadetek od blizu in je bil neverjetno težak strel.”

“Zelo pomembno je, da ljudje darujejo kri. Je lepa gesta, ki lahko rešuje življenja. Vsakdo, ki daruje kri, je zelo radodaren.”