X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe hvaležna za prejeto podporo

Shrani.si

Pepe je že opravil ogromen napredek v njegovo okrevanje. Še dva dni nazaj je bil popolnoma nesrečen zaradi resnosti njegove poškodbe, vendar po prejemu tako velike podpore, je sedaj že prepričan, da lahko hitro okreva. Potem ko je prebral vsa sporočila, ki so mu jih poslali soigralci in navijači je povedal, da je s težavo zadrževal solze. V zameno za vse dobro namerna sporočila, je branilec Madridistam poslal to iskreno sporočilo: “Hvala vsem vam. Vem, da se bom vrnil veliko prej.”

Kako se počutite?
Šla sem skozi težko obdobje po tekmi v nedeljo. Moral sem se povsem razčistiti glede tega kar se mi je zgodilo in zdaj moram zbrati moči za okrevanje. Danes se že počutim boljše. Želim se zahvaliti vsem, ki so me podprli. Odziv je bil res fenomenalen. Hvaležen sem klubu, mojim soigralcem in vsakemu, ki mi je izrazil svojo podporo preko Realmadrid.com. Vrnil se bom za njih in svojo prvo tekmo po okrevanju bom posvetil njim.

Kaj ste si mislili, ko ste ugotovili, da ne gre le za preprost udarec v koleno?
Nikoli ne bom pozabil tega skoka z Villo. Skočil sem in nisem čutil nobenih bolečin, ko sem pristal, hudo bolečino sem začutil šele, ko sem začel teči in tako ugotovil, da sem poškodoval. Prosil sem za takojšnjo menjavo, da bi se lahko kdor me bo zamenjal ogrel, ker je bila igra zelo težka in zapletena. Vedel sem, da se ne bi mogel vrniti na igrišče z bolečino, ki sem jo čutil.

Praktično je neizogibno, da ne bi jokali v takšnih dneh. Prepričan sem, da ste potočili kakšno solzo …
Priznam, da sem. Sem človek in neizogibno je, da me ne bi bolelo, glede na to kaj se mi je zgodilo. Veliko stvari ti gre tisti trenutek po glavi, vendar je bil najhujši trenutek, ko mi je zdravnik povedal, sem imel strgane sprednje križne vezi. Upal sem, da ni tako resna poškodba, vendar se nisem mogel izogniti joku, ko je bila postavljena diagnoza. Vse se je spremenilo, ko sem prišel domov in videl uradno spletno stran kluba. Zbral sem veliko moči, zahvaljujoč vsem sporočilom podpore. Hotela sem se vrniti samo, da se zahvalim tem čudovitim navijačem za njihovo podporo.

Villa vas je tudi poklical po tekmi …
Moja poškodba je bila res velika smola. Villa nima pri tem nima prav nič, vendar sem mu zelo zelo hvaležen za njegovo podporo. Povedal mi je, da mu je bilo težko po tem in to je zame pomembno. Že pred tekmo sem povedal, da me Villa kot napadalec predstavlja velik izziv in še naprej bo tako. Vrnil se bom in igral še veliko tekem proti njemu, seveda, če se v prihodnosti ne pridruži tej ekipi. Tudi Puyol iz Barcelone mi je poslal SMS ter mi izrazil podporo, kar je bila zelo lepa gesta.

Florentino Perez in Jorge Valdano sta bila z vami med polčasom.
Dala sta mi vso njihovo podporo in sta mi povedala, da mi bo klub pomagal na kakršen koli način. Zahvaljujem se jim za njihovo pomoč v tako težkih časih.

Vaš soigralci so vam izkazali svojo naklonjenost to jutro. Nekateri so vas obiskali tudi na domu v torek. Podpora ekipe je pomembna, kajne?
Cristiano Ronaldo, Marcelo in Iker, kot eden od kapetanov, so prišli k meni. Bil sem zelo srečen in hvaležen sem njim za njihov obisk. Njihova podpora je zelo pomembna, kot tudi podpora ljudi, ki so napisali vsa ta sporočila na Realmadrid.com. Ti trenutki so zelo čustveni in nepozabni.

Kaj so vam dejali vaši soigralci?
Dali so mi vso njihovo podporo in dejali, da bodo dali svoj maksimum za osvojitev naslovov. Dejali so tudi, da bom vedno del te ekipe in da bomo vsi skupaj slavili naslove.

Kaj je dejala vaša družina?
Moja žena je bila ves čas z mano. Moji starši in tašča ter tast so prav tako sedaj že na poti v Madrid. Z mano bodo, ko me bodo operirali, pa naj bo to v Španiji, na Portugalskem ali kje drugje.

Prejeli ste več kot 1000 sporočil podpore v samo 24 urah. Mora biti lepo občutek naklonjenosti navijačev …
Sem brez besed. Bilo je precej čustveno prejemati sporočila z vsega sveta, od Venezuele do Čila, iz Španije do Brazilije. Bilo je lepo videti, da sem ljubljen s strani navijačev in sem se počutil ponosen na to, da sem del tega kluba. Dojel sem, da se moram vrniti za njih in ne morem čakati, da jim posvetim okrevanje, vedno bom mislil na njih.

Katero sporočilo je najbolj vplivalo na vas?
Vsa so vplivala name. Prva ki sem jih prebral, so bila na spletni strani, nato pa še tista od moštvenih kolegov. Prvo med njimi je napisal oče, katerega sin je imel isto poškodbo in je rekel, da se bom vrnil v petih mesecih. Drugo je bil sporočilo Ruben de la Reda (v glasu Pepeja je bilo zaznati veliko čustev). Ganilo me je, kako je rekel, da moram gledati na to iz njegovega stališča, kjer čas šestih mesecev, praktično sploh ni čas. Ruben je rekel, da bi si on želel, da bi mu rekli, da bo z njim vse v redu v šestih mesecih. Takrat sem spoznal, da je še veliko ljudi, ki se jim godi slabše kot meni.

Kakšen je sedaj proces, ki mu morate slediti?
Uporabil bom te izkušnje kolikor bom lahko. Okreval bom po svojih najboljših močeh, pri tem pa bom podpiral svoje soigralce na vsaki tekmi.

Kako bi opisali zadnjih 48 ur?
Poškodba je bila slaba novica, vendar sem hkrati dobil veliko podpore in naklonjenosti od navijačev preko spletne strani, od mojih soigralcev, iz kluba in od moje družine. Želim se osredotočiti na dobre stvari. Nihče ne bo izbrisal mojega nasmeh z mojega obraza.

Kaj želite povedati navijačem?
Želim jih prositi, da naj imajo zaupanje v ekipo. Sam imam zaupanje v njo in vem, da bomo vsi bili ponosni na njo.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us