X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Perdeza o sezoni

Športni direktor Miguel Perdeza je v pogovoru za Marco strnil pogled na dosedanji potek sezone.

Pepejeva poškodba:
“Je velik udarec tako za igralca, kot tudi za klub. Je odločen igralec, prijazen in dober soigralec. Izgubili smo pravega vodjo naše obrambe in zamenjave zanj ni.”

“Imamo opcije za to igralno mesto. Garay nastopa dobro, imamo Metzelderja, Ramos lahko igra tam in tudi Arbeloa.”

Zimski nakupi:
“Ekipa je že sedaj dobra. Idealno bi bilo zaključiti sezono z istimi ljudmi, kot smo jo tudi začeli.”

Dosedanji potek:
“Rekel bi, da je kar pozitiven, vendar obžalujemo Copo del Rey. Statistično moramo biti zadovoljni.”

Poletni nakupi:
“Nihče ne more dvomiti o njihovem talentu. Če so imeli kakšne težave je to predvsem zaradi psiholoških razlogov. Zadovoljni smo s predstavami Benzemaja. Proti Valenciji, ki je bila zelo težka brez Kakaja in Cristiana, je pokazal svoj talent. On in Higuain sta prevzela stvari v svoje roke in odigrala odlično. Rad bi poudaril, da je ekipa dokazala, da znajo stopiti in držati skupaj, ko manjka kakšen pomemben član. ”

Higuain:
“Vedno sem ga imel zapisanega v dobri luči. Vedel sem, da je odličen talent, preden je podpisal za Real Madrid. Nisem niti malo presenečen, ker ima v sebi odličen potencial.”

Raul:
“Z igralcem je konec, ko se preda in to se v tem primeru ni zgodilo.”

Tekma z Zaragozo:
“To bo posebna tekma zame. Odrasel sem skozi Real Madrid, ko sem bil star 14. Potem sem velik del svoje kariere preživel v Zaragozi. To bo resnično posebna tekma.”