X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Skupno božično kosilo nogometašev in košarkašev

imageshack.us

Na že tradicionalni kosilu na stadionu Santago Bernabeu so se zbrali tako igralci prve nogometne, kot tudi košarkarske ekipe, kosilo je gostil Florentino Perez. Predsednik je nazdravil z željami za obe ekipi, da bi bili zelo uspešni v letu 2010.

Prvi, ki so v torek ob 14:00 prispeli na stadion so bili vratarji Casillas, Dudek in Adan. Na stadionu pa je bil že častni predsednik Alfredo di Stefano, ki jih je pozdravil. Kmalu so začeli prihajati tudi ostali igralci, med njima tudi Argentinca Higuain in Garay, ki sta prav tako pozdravila legendarnega Realovega igralca, enako kot je to storil ob prihodu tudi kapetan Real Madrida Raul, kateremu je Di Stefano tudi čestital za nedavno rojstvo hčerke.

Ob pijači za dobrodošlico so igralci obeh ekip prijetno klepetali, temu pa se je pridružil tudi Ruben de la Red, ki je še vedno del ekipe, na svoje prvo božično kosilo Real Madrida pa so prišli tudi Cristiano Ronaldo, Kaka, Garay, Benzema, Albiol, Xabi Alonso, Arbeloa in Granero. Med pogovori sta tako Raul in Ramos govoril s Sergio Llullom ter ga spraševala o njegovi poškodbi, medtem ko sta si trenerja Pellegrini in Messina delila trenerske nasvete.

Z vsemi igralci so se pogovorili tudi predsednik Perez, generalni direktor Jorge Valdano, športni direktor Miguel Pardeza in direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño, enako pa je storil tudi direktor košarkarske ekipe Antonio Maceira. Sicer pa so se kosila udeležili tudi člani odbora kluba, zdravniško osebje in osebje za opremo.

Kosilo je bilo postreženo ob 15:00 in obe ekipi sta sedeli pomešani med seboj. Florentino Perez je sedel v družbi Alfreda di Stefana, trenerja Pelleginija in Messine, kapetana Raula in Felipe Reyesa, častnega košarkarskega predsednika Emilana Rodrigueza in podpredsednikov Fernando Fernandez Tapiasa in Eduardo Fernanded de Blasa. Španci De la Red, Granero, Albiol, Arbeloa, Adan in Xabi Alonso so sedeli z Van den Spiegelom in Hervellejem. Namestniki kapetana Guti, Casillas in Ramos pa so si delili mizo z Higuainom, Garayem, Garbajoso, Llullom in Sergio Vidalom.

Florentino Perez
“Ta klub je bil rojen, da zmaguje in da je za zgled drugim. To bi moralo biti vgravirano v naših glavah. Privilegirani ste, da ste del drugačnega kluba, kot je ta, ki ima veliko vrednot. Smo ponosni na zmage, dobre igre, ki prinašajo našim navijačem spektakel, ob spoštovanju naši nasprotniki, boju … “

“Pred vami je nekaj dni počitka, tako da boste imeli čas za razmislek o prihodnjem letu, ki bo težek. Nikoli ne smete pozabiti, da so člani kluba glavni prvi vsem. Oni sprejmejo poraz dokler, boste dali vse od sebe na igrišču ali na parketu. “

“Delajte trdo, da dosežete naše cilje. Prepričan sem, da nam bo uspelo.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us Shrani.si imageshack.us imageshack.us