X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

V pričakovanju nasprotnika

Real Madrid bo jutri izvedel, kdo bo njegov nasprotnik v osmini finala Lige prvakov. Žreb bo potekal v Nyonu, v Švici ob 12.00 uri. Real Madrid je iz skupinskega dela napredoval kot vodilna ekipa skupine, kar pomeni, da so njihovi nasprotniki lahko le ekipe, ki so v ostalih skupinah končale skupinski del na drugem mestu.

Glede na to, lahko Real Madrid v osmini finala dobi eno od naslednjih ekip: Bayern München, CSKA Moskva, Porto, Olympique Lyon, Inter Milan, Olympiacos ali Stuttgart.

PREDNOST DOMAČEGA IGRIŠČA
Ker se je beli balet uvrstil med šestnajst najboljših ekip v Evropi kot vodilna ekipa skupine C, to pomeni, da bodo imeli beli prednost domačega igrišča. Prvo tekmo bo tako Real odigral v gosteh in sicer 16., 17., 23. ali 24. februarja 2010. Povratna tekma pa se bo igrala na Santago Bernabeu 9., 10., 16. ali 17. aprila 2010.

ŽREB ČETRTFINALA
Osem zmagovalcev osmine finala bodo nato sodelovala na novem žrebu za četrtfinale Lige prvakov. Ta se bo odvijal 19. marca ob 12:00, kjer pa bo veljalo samo pravilo, da se ne morejo med seboj pomeriti dve ekipi iz iste države.