X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je dejal, da mu igralna pozicija na terenu ne pomeni nič, čeprav sam sebe šteje še vedno za levega bočnega branilca.

Kako se počutite po poškodbi, ki vas je oddaljila od treningov zadnjih par dni?
Pravzaprav nisem bil poškodovan, ampak sem le čutil bolečino. Streljam lahko z levo nogo, vendar danes sem raje uporabljal desno.

Proti Zaragozi obstaja možnost, da boste zaigrali na levem boku, po poškodbi Pepeja in Albiola.
Vedno želim igrati za Real Madrid, pa naj bo to kot branilec, vezist ali napadalec. Vse bo v redu z mano kot levim branilcem. To je moja prava pozicija.

Ste videli akcijo v kateri se je poškodoval Albiol?
Nisem, ker smo bili razdeljeni v dve skupini. Ko smo ga ostali videli, je že ležal na tleh.

Kako resno bo njegova odsotnost v soboto?
Še vedno ne vem, če bo ali ne bo mogel igrati. Upamo, da ni nič resnega.

Dejstvo, da ste dosegli dva ali tri zadetke kot vezni igralec, je precej presenetljivo. Več kritik ste prejeli, ko ste igrali kot levi bočni branilec. Kljub temu pa poudarjate, da je vaša primarna pozicija igranja prav kot levi bočni branilec …
Ne vem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, vendar trenutno igram kot vezni igralec, ker to je tisto kar želi trener od mene. Kljub temu sem še vedno levi bočni branilec.

Ali menite, da bi lahko bile vaše možnosti za igranje na svetovnem prvenstvu manjše, ker igrate na sredini?
Ne verjamem, da je to problem. Upam, da bo zaigral na svetovnem prvenstvu. Trdo delam, da bi bil vpoklican, vendar vem, da moram igrati po najboljših močeh.

Barcelona se je uvrstila v finale svetovnega klubskega prvenstva. Ali bi tudi vi raje, kot je že rekel Higuain, da ne bi osvojili tega naslova?
Vsakdo ima drugačen način razmišljanja. Ne bom komentiral kaj naj Barcelona stori ali ne. Sem osredotočen na Real Madrid in me ne zanima, kaj se dogaja z Barcelono.

Toda, ali niste utrujeni od tega, da oni osvojijo toliko naslovov?
Res je, da so osvojili veliko naslovov, vendar tudi samo poskušamo osvojiti nekaj.