X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reakcije ekipe glede na žreb osmine finala Lige prvakov

Manuel Pellegrini, Cristiano Ronaldo, Kaka, Gonzalo Higuain, Esteban Granero in ostale Madridiste so podali prve besede o naslednjem nasprotniku v Ligi prvakov, Olympique Lyonu.

Cristiano Ronaldo:
“Mislim, da je Lyon težka ekipa, vendar smo ekipa, ki lahko zmaga. So osvojili francosko ligo sedemkrat, kar govori o tem kako močni so. Imajo veliko dobrih igralcev. Sem že igral proti njim, ko sem bil v Manchester in lahko rečem, da so težka ekipa. Naj boljša ekipa zmaga, upajmo, da bomo to mi.”

“Benzema nas lahko usmeri v pravo smer, saj je sam preživel veliko let v Lyonu. To bo prav posebna tekma za njega. Prepričana sem, da bo odigral po svojih najboljših močeh, da nam pomaga do zmage.”

Kaka:
“Prepričan sem, da nam bo Benzema povedal, kaj moramo storiti za zmago. Premagali smo Marseille v skupinskem delu in čeprav so to dve različni ekipi, moramo biti dobro pripravljeni na obeh tekmah. Lyon je vedno uspešno igral v Ligi prvakov, zato moramo biti zelo previdni z njimi.”

Pellegrini:
So težak nasprotnika, tako kot so vse druge možne ekipe, ki jih bi lahko dobili na žrebu. Pomembna je le, v kakšni formi si na sami tekmi. Upamo, da bomo bili v odlični formi in da se bomo uvrstili v četrtfinale. Zgodovina je pomembna in jo moramo vzeti v račun, vendar pa ni to odločilen dejavnik. Lyon je zmagal v Ligue 1 velikokrat v zadnjih letih in so vedno dobro igrali tudi v Ligi prvakov. Vsak nasprotnik na tej stopnji bi bil težak, zato sem zadovoljen z žrebom.”

“Te tekme ne bomo igrali še dva meseca, zato moramo sedaj biti osredotočeni le na Zaragozo. Ne moremo razmišljati o Ligi prvakov ali počitnicah. Proti Zaragozi ne bo enostavno, saj jim ne gre dobro in imajo novega trenerja.”

Higuain:
“Smo zadovoljni, glede na to katere ekipe bi lahko dobili na žrebu. Olympique Lyon je težka ekipa, vendar pa jih lahko premagamo. V tej sezoni smo že igrali proti Marseillu, tako da vemo, kako težke so francoske ekipe, vendar upamo, da bomo napredovali v naslednji krog tekmovanja, tudi zaradi tega, ker igramo povratno tekmo doma. Tekmi Inter-Chelse in Milan-Manchester bodo neverjetne. Želimo napredovati v četrtfinale in biti med najboljšimi.”

Granero:
“Vemo, da bi lahko dobili še težjega nasprotnika, vendar mislim, da bo tudi ta tekma zanimiva. Bo izenačena tekma, ker niso enostaven tekmec v tej fazi tekmovanja. Moramo zmagati vsako tekmo, če želimo osvojiti naslov. Dobro pri tem je, da nam ne bo potrebno potovati daleč. Vsaka ekipa ima svoj način igranja, so zelo močna ekipa in jih bodo zelo težak nasprotnik za nas. Želimo odigrati tako dobro, kot smo v Marseillu in se uvrstiti v četrtfinale.”

Marcelo:
“Smo gledali žreb. Nismo imeli izbranega nasprotnika, ker razmišljamo samo o sebi. Izognili smo najmočnejšim ekipam, vendar moramo trdo delati, da se uvrstimo v naslednji krog.”

Xabi Alonso:
“Vsaka ekipa od sedaj naprej je težka. Prepričani smo, da lahko premagamo Lyon, zato nestrpno pričakujemo ta dan. Pomembno je, da igramo povratno tekmo doma in da iz Francije prinesemo točke.”

Garay:
“Bili smo nestrpni pred žrebom, vendar smo vedeli, da je vsak nasprotnik dober. Igranje povratne tekme nam vliva dodatno samozavest. Lyon ima nadarjene igralce, so trd nasprotnik, vendar se moramo uvrstiti v četrtfinale. Upamo, da bomo zmagali in še naprej nadaljevali dober niz proti francoskim ekipam.”

Drenthe:
“So nasprotnik po meri in na prvi pogled ni eden najtežjih, čeprav jih moramo kljub temu spoštovati. Prepričan sem, da bo Benzema želeli igrati tudi proti svoji nekdanji ekipi. Tam je bil uspešen in bo to zato posebna tekma za njega. Vse se lahko zgodi v Ligi prvakov, zato moramo biti pripravljeni na vse.”