X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo dosegel najlepši gol leta

Shrani.si

Na včerajšnji gala prireditvi Mednarodne nogometne zveze v Zürichu je Cristiano Ronaldo kot prvi prijel nagrado za najlepši zadetek sezone, ki nosi ime po legendarnem Realovem in madžarskem nogometašu Ferencu Puškašu. Svetovna krovna nogometna organizacija je pred tem izbrala deset kandidatov, izbor je potekal po več merilih (pomembnost tekme, kakovost zadetka, vpliv sreče, fair play …), izbirala pa je med zadetki, ki so bili doseženi med julijem 2008 in julijem 2009, vendar pa so imeli nato zadnjo besedo bralci Fifine spletne strani. Madridista je tako med drugim premagal zadetke, ki so jih dosegli Fernando Torres (Liverpool), Michael Essien (Chelsea) in Grafite (Wolfsburg).

Nagrado za najlepši zadetek leta je Portugalcu Cristaianu Ronaldu predal George Weah in vdova Ferenca Puškáša, Elisabeth Puškaš. Gol za katerega pa je Ronaldo dobil največ glasov pa je bil gol, ki ga je dosegel 15. aprila 2009 na tekmi Lige prvakov, ko je s pravo “bombo” s 40 metrov odločil tekmo četrtfinala med Portom in Manchester Unitedom.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si