X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dve Madridisti v idealni enajsterici FIFA/FIFPro

Casillas in Cristiano Ronaldo sta bila nagrajena za preteklo leto in bila izbrana v idealno enajsterico leta, ki jo izbira FIFA in FIFPro. Med 55-imi finalisti, ki so se potegovali za idealno postavo so bili tudi Kaka, Xabi Alonso, Benzema, Pepe in Sergio Ramos.

Na včerajšnji gala prireditvi Mednarodne nogometne zveze v Zürichu sta FIFPro in FIFA združili moči in predstavili idealno enajsterico FIFA/FIFPro. Najboljšo enajsterico leta je izbralo več kot 50.000 profesionalnih nogometašev z vsega sveta in med enajstimi izbranimi igralci so le igralci iz angleške Premier League in španske La Lige. V to idealno postavo sta bila izbrana tudi dva trenutna igralca Reala in sicer je bil Iker Casillas izbran za najboljšega vratarja, medtem ko je bil Cristiano Ronaldo izbran med najboljšimi napadalci.
Idealna enajsterica FIFA/FIFPro:

Vratar: Iker Casillas (Real Madrid)

Branilci: Dani Alves (Barcelona), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United)

Vezisti: Xavi (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Steven Gerrard (Liverpool), Lionel Messi (Barcelona)

Napadalca: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Fernando Torres (Liverpool)