X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Messina predstavi Jarića

Ettore Messina je za Realmadrid TV, komentiral najnovejšega člana ekipe, Marka Jarića.

“Dve leti sem ga treniral v Kinder Bologna. Skupaj sva osvojila Evroligo in igrala skupaj še v finalu leto kasneje. Nato je imel odlično kariero v NBA-ju. Je močan, lahko igra na več položajih in ima veliko talenta. Ker je večji od dveh metrov, lahko pomaga na vseh področjih naše igre. Dobro razume bistvo košarke. Star je 30 let in je zelo navdušen nad igranjem za Real Madrid. Bo nam v veliko pomoč.”

“Jarić lahko igra kot organizator, kot je to igral v Bologniji. Je sicer velik za organizatorja, a je tudi zelo močan. Sergio Llull je ključen organizator za nas, tako da bo Jarić dobra njegova zamenjava in še koga drugega. “

“Prosil ga bom, da naj bo skromen v počasnem prilagajanju, v zameno za njegov talent, njegovo višino, intenzivnost in navdušenje.”

“Odigrali smo nekaj dobrih tekem v tem letu, ki jih moramo imeti v mislih ob zadnjih dveh porazih. Preštudirati moramo tekmo v Vitoriji, da bomo vedeli, kaj smo naredili narobe, vendar ne smemo pozabiti na vse, kar delamo prav. “