X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Pérez, Raúl, Kaká in Cristiano Ronaldo so nazdravili Madridistam

imageshack.us

Florentino Pérez, Raúl, Kaká in Cristiano Ronaldo so se zbrane ob božičnem drevesu, da bi zaželeli Madridistam srečno novo leto in da izrazijo svoje osebne in športne želje za leto 2010. Osvojitev desetega evropskega naslova in zdravje so glavne želje vseh štirih stebrov Real Madrida.

Eden od njih predseduje najboljšemu klubu 20. stoletja, ostali trije pa igrajo na stadionu, ki sprejme vsako nedeljo na tisoče navijačev. Toda v intimnosti svojih domovih bodo praznovali praznike in si želijo zdravja in sreče svojim družinam, prav tako kot vsi mi ostali “smrtniki”. Zato ni presenečenje, kaj si želijo za leto 2010: “Zdravje je najpomembnejša stvar. Pred kratkim sem imel priložnost to potrditi,” so priznali Florentino Pérez. Raúl, Cristiano Ronaldo in Kaká, k temu pa je še dodal komentar predsednik: “Zdravje želimo družinam in Madridistam ter da ostanete zdravi in nam pomagate izpolniti veliko dobrih stvari v novem letu.”

Zdravje nam omogoča, da lahko uživamo praznike z našimi prijatelji in družinami. V Španiji, na Portugalskem, v Brazilijo, vsaka od njih praznuje praznik obkrožena s svojimi ljubljenimi. “Vedno smo praznovali božič z družino. Naši starši so nas uči, da je to čas, da smo skupaj in sedaj, ko ju ni več z nami, praznujemo z mojimi brati in sestrami, mojimi nečakinjami in nečaki, s celotno družino. Božič je tako zelo intimen, družinski in topel praznik,” je povedal Florentino Pérez. Raúl, ki ima pet otrok, vključno z novorojeno hčerko, bo užival čas s svojimi otroci. “Letos nas je eden več. Uživali bomo v sprostitvenemu času z vsemi, kjer bomo skupaj jedli in se se veliko smejali. Sam bom izkoristil vsako minuto počitka, da bom z mojimi otroci,” je pojasnil kapetan.

Cristiano Ronaldo in Kaká se bo prav tako pridružila svojim ljubljenim. “To bo poseben čas, ker bom v Braziliji z mojo celotno družino, tetami, strici, bratranci in prijatelje. Veliko stvari delamo okoli hiše, veliko jemo in praznujemo. To je zelo posebna priložnost,” je dodal Kaká. Cristiano Ronaldo je prav tako navdušen nad druženjem s svojo družino in prijatelji. “Božič bom praznoval z vso družino. To je zelo poseben čas v katerem popolnoma uživam, ker ne morem biti s svojo družino skozi večji del leta. Zato smo zelo srečni, da se lahko zberemo.”

Na športni plati pa vsi štirje upajo na zelo uspešno novo leto. “Upam, da ostanem brez poškodb in da bom lahko pomagal klubu osvojiti vsa tekmovanja v katerih nastopamo. In ne samo to leto, ampak tudi vsa tista, v prihodnosti,” je poudaril Crisitiano Ronaldo. Kaká je izrazil enako željo in še komentiral, “to bo posebno leto s prihajajočim svetovnim prvenstvom. Bilo bi super, da bi imel uspešno leto z Real Madridom in reprezentanco.” Svoje mnenje je dodal še predsednik, “Upam, da se bodo ti zanimivi projekti združili. Želimo, da bi bil Madridismo ponosen na dobro igro, na ustvarjanje dobrega nogometa in ustvarjanje vznemirljivosti, vse kar bi še naprej osvaja srca navijačev skozi naše vrednote.”

Medtem ima Raúl jasen cilj za leto 2010. “Moja največja želja je, pomagati ekipi osvojiti deseti naslov prvaka,” je izjavil kapetan, “To bi bilo uresničitev sanj. Moramo realizirati cilje, da jih lahko izpolnimo. Zelo trdo se bomo potrudili, saj menimo, da nam odgovornost, ki jo čutimo, dala veliko energije.” Kaká meni, da je Ligi prvakov najbolj pomembno tekmovanje. “Imamo priložnost, da igramo finale na našem stadionu. Bilo bi neverjetno igrati pred našimi navijači,” je še dodal Brazilec.

Cristiano se je strinjal, da “igranje finala na Bernabeu bi bilo res neverjetno. Upam, da se bomo še veliko napredovali. Doseči finale bi bilo neverjetno za igralce in za navijače.” Osvojitev desetega naslova Lige prvakov bi bila češnja na vrhu torte za prvo leto “novega” projekta Florentina Pereza. “Evropski pokal je poseben del zgodovine Real Madrida. Počutimo se udobno v igranju v tem tekmovanju in letos imamo še dodatno spodbudo z igranjem finala doma. Prepričan sem, da bomo vsi dal velik trud, da bo vse to postala realnost za naše navijače,” je sklenil predsednik.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us