X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Diarra v Dohi, Katar

Mahamadou Diarra bo z z reprezentanco Malija sodelovala na afriškem pokala, ki bo potekalo od 10. januarja naprej. Še prej pa je na mednarodnem prijateljskem turnirju v Dohi (Katar), prejel nagrado najboljšega igralca turnirja, kjer je na koncu slavila Severna Koreja.

“Mali je favorite za zmago. To je dobra priložnost, da pokažemo našim ljudem in afriškim medijem, da smo močno ekipo kljub temu, da ne bomo nastopili na svetovnem prvenstvu.”

“Zelo me veseli, da me povezujejo z Real Madridom, še posebej zato, ker sem Afričan iz Malija in predstavljam veliko stvari v klubu. To je razlog, da sem ponosen.”

“Ne bom odnehal. Dokazal bom, da sem še vedno isti Diarra, ki sem vedno bil, da si zagotovim mesto v začetni postavi. Pellegrini dobro opravlja svoje delo in ima podporo celotne ekipe. Mislim, da bomo lahko dosegli finale Lige prvakov, če bomo zelo trdo delali in vedno pokazali zmagoviti moštveni duh. “

Afriški pokal
Mahamadou Diarra bo kmalu sodeloval na afriškem pokal, sicer pa bo to četrti nastop Malijske reprezentance na tem prvenstvu. Največji uspeh Malija na afriškem pokalu pa je drugo mesto iz leta 1972.

RAZPORED TEKEM SKUPINE A NA AFRIŠKEM POKALU
Datum Čas Tekma
10. januar 20:00 Angola – Mali
11. januar 14:45 Malavi – Alžirija
14. januar 17:00 Mali – Alžirija
14. januar 19:30 Angola – Malavi
18. januar 17:00 Angola – Alžirija
18. januar 17:00 Mali – Malavi