X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Drenthe

Royston Drenthe je na današnji tiskovni konferenci povedal. da je vesel, da je Pepe bil znova na Valdebebasu. Nizozemec je prav tako tudi omenil, da verjame da bo Mallorca v nedeljo igra trdo.

Kako se je počutil Pepe danes?
Zelo sem bil vesel, da sem ga vidim spet nasmejanega in se je že šalil naokoli. Mislim, da mu je že boljše in da vse poteka dobro.

Sergio Ramos je suspendiran za naslednjo tekmo. Ali mislite, da bi lahko vi začeli v prvi postavi?
Prav tako bo manjkal Lass, vendar je na trenerju, da se odloči. Če bom dobil priložnost za igranje, potem bom se odrezal po svojih najboljših močeh za mojo ekipo in bom dokazal, da vedno želim le najboljše za nas. Smo velika ekipa, tako da bomo videli, kaj se bo zgodilo, je pa še vedno prezgodaj, da bi kaj vedeli.

Zdi se, da ima Barcelona slab začetek v novem letu …
To je enostavno reči. To je isto, kar so ljudje rekli za nas lani. Barcelona je izgubila proti Sevilli, kar se lahko zgodi, ker je to dobra ekipa. Menim, da lahko vsaka ekipa izgubi tekmo.

Sedaj ste tukaj že nekaj let in ste bili vedno zelo prijazen fant. Ali ste srečni v letu 2010?
Sem skoraj 23 let star in se počutim srečnega glede vsega. Všeč mi je trenirati in igrati vsak dan in da je moja družina tukaj z mano. To je pomembno zato, ker ne bi mogel igrati nogomet, če ne bi bilo njih. V letu 2010 bom pokazal kdo sem.

Bi Real Madrid kaj pridobil od obstanka Barcelone v kraljevem pokalu?
Ne igramo več v tem tekmovanju, zato imamo več časa, da se pripravimo na določeno tekmo, toda kdo ve kaj se bo zgodilo. Barcelona je igral v kraljevem pokalu tudi v prejšnjem letu in je na koncu osvojila vse naslove.

Mallorca ima dober niz rezultatov …
Mislim, da igrajo precej dobro in so trenutno tudi visoko na ligaški lestvici. Bodo igrali trdo in zato se bomo morali zelo potruditi, da zmagamo tekmo.

Kako ste se počutili včeraj, ko ste gledali tekmo med Racing Santanderjem in Alcorconom?
To je že preteklosti sedaj. Mi smo izgubili in oni so zmagali, to je vse. Ne moremo sedaj v preteklost, da bi še enkrat igrali. Sedaj dobro opravljamo svoje delo in ne igramo tako slabo, kot takrat.