X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je včeraj po treningu, ki ga je spremljalo 2300 navijačev, stopil še pred novinarje.

Kaj so vam prinesli sveti trije kralji?
Še vedno ne vem, ker sem odšel od doma že zelo zgodaj. Užival bom ta dan, takoj ko se bom vrnil domov.

Ste gledali tekmo Barcelone? Ste uživali ob tem, da so izgubili?
Gledal sem tekmo. Dobro je gledati dva od naših neposrednih tekmecev v La Ligi. Bila je zelo izenačena tekma in Sevilla je na koncu zaslužena tesno zmagala. Obe ekipi sta močni, tako da se lahko karkoli zgodi na povratni tekmi.

Lass in Ramos sta suspendirana za naslednjo tekmo, zaradi česar bo verjetno prišlo do kar nekaj sprememb v začetni postavi. Van der Vaart še ni povsem pripravljen. Ali upate, da boste začeli v prvo postavi?
Sem vedno upam, da bi začel tekmo. Mislim, da delam dobro. Bom dobro izkoristil priložnost, če jo dobim. Mislim, da izpolnjujem svoj del dogovora. Delam dobro in vem, da bom pripravljen, ko pride moj čas.

Zakaj mislite, da tako težko dobite priložnost za igranje, tudi kot zamenjava? Raul je včasih prvo možnost na mestu veznega igralca namesto vas …
Če bi bilo enostavno najti svoje mesto tukaj, potem ta ekipe ne bi bila tako velika kot je. Raul je zadnjič odšel v igro namesto mene, ker je odločilen igralec, ki lahko nagne tehtnico v našo korist v vsakem trenutku. Mislim, da delam dobro in vem, da bom igral na visoki ravni, kadar bom dobil priložnost. To je vse, kar se tiče mene, prav tako pa mislim, da ima trener zaupanje v mene. Veliko sem govoril z njim in mi zaupa, vendar je težko igrati redno v tej ekipi, poleg tega pa sam še vedno rastem kot igralec. Zaenkrat sem srečen.

Kakšen je bil občutek trenirati pred tolikim številom ljudi na tribunah?
Bilo je lepo. Otroci so bili zelo navdušeni. Mislim, da je dobro, da se to naredi vsake toliko časa. Lažje je trenirati na normalen način, vendar je lepo, da se to stori na posebne dni, kot je danes.