X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe na Valdebebasu

imageshack.us

Pepe se je vrnil na Valdebebas, da se sreča s klubskim zdravstvenim osebjem in fizioterapevtom. Igralec je ob tem izrazil navdušenje in je že nestrpen, da začne s programom okrevanja.

Kako se počutite?
Počutim se zelo dobro. Srečen sem, ker dobro okrevam od operacije. Sem že precej nestrpen, da začnem s svojim programom okrevanja.

Kako je zgledal vaš prvi delovni dan po poškodbi?
Delati sem začel že takoj po operaciji. V dneh po operaciji sem začel z razgibavanjem, da bi povečal mobilnost mojega kolena čim prej. Postopoma dobivam nazaj svojo moč, tako da pričakujem, da bom prenehal uporabljati bergle v tednu ali dveh. Pomembno je, da je vse potekalo lepo in da sem motiviran, da pridem nazaj v formo.

Kaj so vam dejali vaši soigralci?
Imajo velika srca. Malo so me podražili glede mojih las … Vedno so me podpirali in zdi se mi, da so veseli, da okrevam po poškodbi.

Kaj je rekel zdravnik, ko ste govoril z njim?
Pravi, da sem dobro in da je moje okrevanje poteka po načrtu, ki smo ga oblikovali. Slišati se moram še s fizioterapevtom in začeti program okrevanja, ki mi je dodeljen.

Ali ste psihično močnejši sedaj?
Nekoč sem že rekel, da so mi vsa sporočila podpore, ki so bila poslana na klubsko spletno stran kluba pomagala pri zbiranju moči. Prav tako mi pomaga podpora mojih soigralcev. Trdo bom delal za vse njihove želje. Vedno se bom smejal in se veselil kolikor bo to mogoče. Želim si samo, da bi stvari potekale tako, kot so do sedaj.

Kakšni so vaši cilji za novo leto?
Želim delati, delati in še enkrat delati. Mislim samo o okrevanju svojih moči in povečanju samozavesti med okrevanjem.

NAPOVED GLEDE PEPEJEVEGA OKREVANJA
Kot je bilo prvotno načrtovano, je Pepe začel delati na Valdebebasu s Sanitas-Real Madrid zdravniško ekipo po preživetih treh tednih po operaciji na Portugalskem.

Sedaj, ko se je rana po operaciji že zacelila, bo igralec naslednja dva tedna opravil krepitvene vaje v bazenu, preden bo nadaljeval z bolj specifičnimi vajami okrevanja.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us