X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrini ima zaupanje v svoje varovance in meni, da bo ekipa nadaljevala z dobrimi igrami, kljub poškodbami znotraj ekipe.

“Athletic Bilbao ima opredeljen slog igranja. So zelo močni in se zanašajo na igro v zraku, prav tako pa igrajo na zelo visoki ravni. Mi moramo zadeti iz naši priložnosti, kar nam ni uspelo proti Osasuni na naši prejšnji gostujoči tekmi. Trenutno imamo dober niz rezultatov. Še naprej napredujemo, vendar pa ne more biti nikoli v celoti zadovoljni. Igramo dobro in upam, da bomo še naprej napredovali iz tekme v tekmo.”

“Poškodba Higuain je pomembna za nas, tako kot poškodba vsakega drugega igralca, čeprav je dosegal gole za nas. Škoda, da je prišla ta poškodba, ker je imel res dober niz tekem. Kljub temu pa sam mislim na celotno ekipi in verjamem, da je ekipa dovolj dobro, da še naprej igra na visoki ravni. Imam zaupanje v Raula in Benzemaja. Verjamem, da delata dobro delo.”

Sam podrobno spremljam svoje igralce na treningih in na naših tekmah, zato Benzemaju ni potrebno meni ničesar dokazati. Je dokazal svojo kvaliteto na dnevni osnovi. Moramo imeti vse svoje igralce na razpolago, če želimo imeti dobro sezono tako v La Ligi, kot tudi v Ligi prvakov. Nesmiselno se je osredotočiti le na enajst igralcev, saj imamo veliko in kakovostno ekipo. Stalne poškodbe pomenijo več kot kdajkoli prej, saj moramo pokazati vsem, da smo sposobni narediti to, kar se od nas pričakuje.”

“Guti je pravkar okreval po poškodbi in upam, da spet kmalu doseže optimalno formo, ker je zelo pomemben igralec. Srečen je v Real Madridu. Guti zelo dobro ve, kaj pove na novinarski konferenci in ga razumem, saj ga mediji konstantno sprašujete glede tega kar pove.”

“Nisem zaskrbljen glede Barcelone. Razmišljam samo o zmagi na naši tekmi jutri na San Mamesu.”