X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa je včeraj praznoval 27. rojstni dan

Alvaro Arbeloa se je rodil leta 1983 v Salamanci. Sedemindvajset let pozneje predan in odličen nogometaš doživlja vrhunec svoje kariere kot Madridista. Po igranju za Deportivo la Coruna in Liverpool, se je Arbeloa lansko poletje vrnil v Real Madrid, da izpolni svoj cilj branjena belega dresa, kar je do sedaj opravljal skoraj enkratno.

Arbeloa je za Real Madrid do sedaj odigral 12 tekem v La Ligi, štiri tekme v Ligi prvakov in dve v kraljevem pokalu, pri tem pa je nabral že 1.651 minut igralnega časa v kraljevem klubu.

Ob predanosti do dresa, ki ga nosi, Arbeloa sedaj upa, da se mu bodo uresničile sanje o osvajanju naslovov s klubom njegovih sanj. Pri tem je že več kot enkrat dejal, “moj prvi cilj si je zaslužiti mesto v ekipi in da pomagati soigralcem ter osvajati naslove,” zato tudi v imenu slovenske skupnosti navijačev Real Madrida upamo, da se mu bodo uresničile vse želje.