X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa: “Ne moremo si več privoščiti kakšnega spodrsljaja”

Alvaro Arbeloa je po današnjem treningu stopil pred zbrane novinarje. Branilec meni, da je ekipa v dobri formi, kljub porazu v Bilbaou.

“V soboto so bile za nas neugodne okoliščine. Imeli smo priložnosti za zadetek, vendar smo spustili tri točke, ki bi jih morali odnesti z igrišča.”

“Ni nam uspelo zmagati v zadnjih minutah tekme, vendar menim, smo vseeno v dobri formi. Obstaja več tekem skozi sezono na katerih si dejansko zaslužiš zmago, vendar ne zmagaš. To nas ne skrbi, saj se vedno zelo trudimo tudi na gostovanjih, je pa preprosto res, da moramo biti bolj natančni.”

“Mislim, da bi bilo bolj zaskrbljujoče, če ne bi imeli priložnosti za zadetek, vendar smo imeli na San Mamesu štiri ali pet čistih priložnosti. To nam da misliti, da bomo imeli naslednjič več sreče.”

“Lahko zmanjšamo razliko do Barcelone. V igri je še več kot 60 točk v tej sezoni, zato si ne moremo več privoščiti spodrsljaja, ker Barcelona zelo nerada izgublja točke. Doma igramo dobro in gostili bomo najmočnejše ekipe na povratnih tekmah. Upamo, da bomo na teh tekmah izkoristili prednost domačega igrišča.”

“Sam hočem le, da bi še naprej napredovali in da ne bi izgubljali točke, Barcelona me ne skrbi, naj delajo, kar hočejo. Mi moramo prenehati delati napake in zmagati nekaj zaporednih tekem. Obe ekipi imamo različni slog igre. Ta vikend so oni dosegel štiri zadetke, vendar smo mi to prav tako storili na nekaterih preteklih tekem, zato mislim, da le nismo tako različni.”

“Higuain je igral tudi v Pamploni, a prav tako ni dosegel zadetka. Nikoli ne veš, kateri igralec bo imel dober dan in kdo bo imel slab dan. Benzema je igral zelo dobro zadnjič in imel tudi lepo priložnost za zadetek. Ne skrbi nas, saj kar se je zgodilo nam v soboto ni normalno.”

“Igranje prijateljske tekme v Albaniji ni slabo za nas, ker bomo ligaško tekmo igrali v nedeljo, kar ne moti našega dosedanjega načrta. Te stvari vedno prinesejo nekaj pozitivnega v ekipo.”