X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Marcelo: “Učimo se iz naših napak”

Marcelo je na današnji novinarski konferenci poudaril dejstvo, da liga še zdaleč ni odločena in priznal, da mora ekipa izboljšati svojo realizacijo.

Možnosti v La Ligi:
“Seveda imamo še možnosti, čeprav je težka konkurenca. Peti točk zaostanka je dokaj veliko, vendar še dosegljivo. Ostalo je še veliko tekem za odigrati in mislim, da nam lahko uspe priti do konca. Barcelona je videti nepremagljiva, vendar niso. Ne vem, kje leži njihova šibka točka, vendar mislim, da jo bomo na koncu našli.”

Zadnji poraz:
“Moramo se učiti iz naših napak. Je bilo že nekaj tekem, na katerih smo imeli veliko strelov na gol, vendar pa žoga nikakor ni našla poti v mrežo, zato moramo izboljšati našo realizacijo, sicer pa smo dobro igrali.”

Cristiano Ronaldo:
“Ekipi pomaga na vsaki tekmi. Dosegel je veliko zadetkov v nekaj tekem na začetku sezone, sicer pa tudi sedaj ni v slabi formi. Tako da je samo vprašanje časa, ali na na naslednji tekmi že dosegel dva ali tri zadetke.”

Igranje kot vezni igralec:
“Všeč mi je igranje kot vezist, vendar pa trener ve, da sem še vedno levi bočni branilec.”

Kritike:
“Sem navajen že negativnih povratnih informacij. Ko igraš za Real Madrid imaš vedno na hrbtu tarčo, vendar pa me to ne moti. Delam kar lahko, da pomagam ekipi. Ne igram pa zato, da bi ugodil medijem.”

Več igre po krilu:
“Vsaka tekma je drugačna. V nekaterih tekmah poskušamo igrati več po krilih, da bi naredili prostor na sredini, spet v drugih pa igramo po sredini in tako ustvarjamo prostor na krilih.”

Kaka:
“Mislim, da mu gre dobro. Ni še v odlični formi, vendar je zelo angažiran in si prizadeva napredovati. Veliko ljudi ga sprašuje, vendar so to počeli tudi z Zidanom, tako da je samo vprašanje časa, kdaj se mu bo odprlo.”