X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Lass

Človek redkih besed, Lassana Diarra je bil na četrtkovi tiskovni konferenci neposreden na vprašanje glede primerjave Barcelone in Real Madrida.

Naslednja tekma:
“Ekipa se mora odpočiti od sinočne tekme in se osredotočiti na nedeljsko tekmo proti Malagi.”

Nedavni rezultati:
“Ni nam uspelo zadeti na obeh zadnjih dveh tekmah lige, toda tudi takšne stvari se lahko zgodijo v nogometu. Po povratku iz Bilbaoa smo si zelo prizadevali izboljšati igro, da bi na naših prihodnjih tekmah dosegli zadetke.”

Barcelona:
“Pet točk prednosti Barcelone je samo vprašanje dveh tekem. V nogometu se stvari lahko hitro spremenijo. Moramo izboljšati naše predstave na gostovanjih, poleg tega pa še zmagovati na Bernabeu. Ne smemo biti zaskrbljeni glede tega, kar se dogaja v Barceloni.”

Možen odhod Van Nistelrooya:
“Ne želim govoriti o usodi drugih. Je odličen napadalec, ki ima težave s poškodbami. Ali nas bo zapustil ali ne, pa je stvar odločitve njega in kluba.”

Možne okrepitve:
“Igralci prihajajo in odhajajo iz Real Madrida ves čas, vendar sam ne razmišljam veliko o tem. Moja edina trenutna skrb je igranje za Real Madrid.”