X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ruud van Nistelrooy: “Real Madrid bo vedno z menoj, kamor koli bom šel”

Ruud van Nistelrooy je imel včeraj nepozaben večer. Navijači na Bernabeu so se od njega poslovili s stoječimi ovacijami pred tekmo Real Madrid-Malaga, po kateri je igralec imel še zadnjo tiskovno konferenco v Madridu.

“Nikoli ne bo mogel pozabiti tega. Bilo je zelo čustveno. Lahko se samo zahvalim vsem za to. Real Madrid bo vedno z menoj, kamor koli bom šel.”

“Sedaj bom začel novo nogometno poglavje in nove osebne izkušnje. Še vedno se rad spominjam druge polovice leta moje prve sezone v Real Madridu, ko nam je uspel preobrat in osvojitev ligaškega naslova. Vem, da bo ekipa kmalu osvojila deseti naslov evropskih prvakov in sam bom prav tako praznoval to.”

“Klub me je vedno obravnaval dobro in počutil sem se zelo udobno. Zelo sem hvaležen klubu, da mi je omogočil, da ga zapustim na tako čudovit način.”

“Počutim se dobro in sem nestrpen, da začnem novo poglavje v moji karieri. Upam, da bom igral v Južni Afriki to poletje in dosegli velike stvari. V naslednjih mesecih bom trdo delal, da si zaslužim mesto v reprezentanci.”

GRACIAS POR TODO RUUD!!!