X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ezequiel Garay

Na prvi tiskovni konferenci v tednu je Ezequiel Garay dejal, da se počuti boljše in da upa, da bo bil pripravljen za igranje v soboto proti Deportivu.

“Še vedno čutim manjšo bolečino, vendar upam, da bom pripravljen do konca tedna. Okrevam in upam, da bom lahko zaigral proti Deportivu, saj bo tekmo proti njim zelo pomembna.”

“Ne verjamem, da bo naslov prvaka v nevarnosti naslednji vikend. Pred nami je še cela druga polovica sezone in zato lahko osvojimo še veliko točk. Bo zapletena in težka tekma, vendar vemo, da sezona še zdaleč ni končana.”

“Lahko ulovimo Barcelono, vendar pa ne smemo izgubljati. Moramo počakati, da bodo oni izpustili točke. Morajo še igrati na nekaterih težkih gostovanjih, med drugim tudi na Bernabeu. Upamo, da bomo zmanjšali zaostanek, da bi El Clásico lahko bil odločilen.”

“Cristiano je v redu. Mislim, da je bil prerivanje obžalovanja vredno, saj ni želel poškodovati igralca. Upamo, da bo dobil čim krajšo prepoved igranja, saj je zelo pomemben igralec v tej ekipi.”