X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Ramos hvali obrambo

Sergio Ramos je v intervjuju za nogometno revijo Don Balon komentiral svoje igre in svoje soigralce.

Trenutna forma:
“Počutim se dobro. Fizično, duševno, duhovno in prepričan sem, da je vse to ključnega pomena za nogometaša. Počasi spet dosegam svojo najboljšo formo in najboljše trenutke.”

“Pomembno je, da ostanem zdrav in da pokažem svojim soigralcev, da delam po svojih najboljših močeh, kar se kaže tudi na njihovi uspešnosti. Mislim, da obramba deluje odlično in samo to je važno.”

Cristiano Ronaldo:
“Bil sem presenečen, ko sem videl kako strokoven je in kakšna je njegova delovna etika. Obseden je z izboljšavami in doseganju popolnosti. Dobro je imeti takšne igralce, ki vedo kako tekmovati in trenirati, saj se lahko od njih naučiš še stvar ali dve.”

Karim Benzema:
“Fenomenalen je in se je hitro prilagodil, pri čemer smo mu bili v veliko podporo. Je rojen strelec in z Real Madridom bo dosegla svoje najboljše čase. Nebo je njegova omejitev.”

Raul in Guti:
“Raul je še vedno vzor vsem nam. Njegov odnos, strokovnost, žrtvovanje … Vedno želi prispevati in pomagati, če je kdaj kak problem. Vsi ga spoštujemo.”

“Guti ima poseben talent. On ti lahko poda žoga na tak način kot nihče drug, samo on je takšno sposobnost. Je velik igralec, moštveni kolega in prijatelj. Zelo se trudi.”

Ob upokojitvi:
“Samo želim si lahko, da bi se upokojil, medtem ko bi igral v Real Madridu, ker mi je Real dal vse in se tukaj počutim zelo udobno.”