X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Guti želi prvo zmago v Riazorju

Jose Maria Gutierrez “Guti” je dva dni po tem, ko je ponovno začel tekmo v prvi postavi spregovoril za španski častnik Marco in razpravljal o ciljih ekipe v drugi polovici sezone.

“Moral sem začeti iz nič. Trener mi je dal priložnost za igranje in želim si izkoristiti to.”

“Pred nami je še druga polovice sezone in še lahko spreobrnemo potek na lestvici. Naš cilj je, izgubiti čim manj točk, kolikor bo mogoče in izkoristiti vse napake Barcelone.”

“Riazor je težko mesto za igranje in sam nisem še nikoli zmagal tam. Bomo videli, kakšna bo taktika za tekmo, vendar pa že sedaj vem, da bomo poskušali zmagati. Naslovi lige se osvajajo na Bernabeu, vendar tudi na gostovanjih, kot je Riazor.”

“Olympique Lyon ne bo lahko premagati v Ligi prvakov, vendar igramo povratno tekmo doma. S talentom in nizom, ki ga imamo, bi nam moralo uspeti napredovati.”

“Ker se bo finale igralo na našem stadionu, čutimo malo dodatne obremenitve. Moramo igrati v finalu in storili bomo vse kar je potrebno, da si zagotovimo to.”