X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sergio Ramos

Sergio Ramos je danes na Valdebebasu povedal medijem, da celotna ekipa podpira Ronalda in pravi, da njegova prepoved ni pravična. Branilec je prav tako dejal, da mora Real Madrid igrati po svojih najboljših močeh na vsaki tekmi, da bi ohranil možnosti za osvojitev naslova.

“Tekma na Riazorju bo kot finale. Naslov prvakov bo vedno v igri na vsakem stadionu, zato moramo igrati po najboljših močeh na vsaki tekmi. Morali bomo zmanjšati razliko do Barcelono, če želimo osvojiti naslov, zato se bomo borili do konca.”

“Cristiano Ronaldo je ključni igralec, ki naredi veliko za ekipo. Kljub temu pa je naša ekipa velika in prepričan sem, da bodo drugi igralci dobro izkoristili priložnost, ki jo bodo dobili namesto njega.”

“Vsi mislimo, da Cristiano ni nikoli imel namena poškodovati igralca in zato menimo, da je prepoved nepoštena. Tudi Duda me je udaril s komolcem in se ni nič zgodilo, ker je šlo za nenamerno dejanje, tako kot v Ronaldovem primeru. Messi je storil enako proti Sevilli, vendar je imel srečo, da ni udaril igralca v obraz.”

“Filipe je v Deportivu blestel in zato sem prepričan, da ga bo ekipa pogrešala zaradi njegove dolgotrajne poškodbe.”

“Igral bom kje mi bo trener naročil. Čakamo še Garaya, da si opomore. Sicer pa bom z veseljem igral tudi na mestu centralnega branilca, saj sem na razpolago za igranje, kjer me bo trener ali ekipa potrebovala.”