X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Dudek

Dudek je prepričan, da ekipa lahko dohiti Barcelono. Vratar je prav tako pohvalil svojega moštvenega kolega Iker Casillasa ter komentiral prepoved igranja Cristiana Ronalda.

“Vsaka ekipa v vsakem športu utrpi poškodbe. Naša ekipa je velika in sedaj je čas za druge, da izkoristijo priložnost. Poskušali bomo dati vse od sebe.”

“Prepoved igranja nas in Cristiana postavlja v zapleten položaj. Nikoli ni želel poškodovati igralec, ampak je bila samo nesreča, pri kateri ni imel sreče. Mislim, da je kazen prepovedi igranja na dveh tekmah pretirana, kljub temu pa menim, da lahko zmagamo tudi brez njega. Je pomemben člen ekipe, vendar nam je uspelo zmagati tudi v Valenciji brez njega.”

“Casillas je najboljši vratar na svetu. Je kot stroj in si seveda želi igrati na čim več tekmah, kar pa je slabše za mene. Vsak dan treniram trdo, da bi dobil priložnost.”

“Moramo zmanjšati prednost Barcelone v drugem delu sezone, vendar to lahko storimo.”