X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrini je prepričan, da je kazen, ki jo je prejel Ronaldo, nepoštena in tako kljub temu vpoklical igralca v upanju, da bo njegova kazen razveljavljena pred tekmo proti Deportivu.

“Cristiano je na seznamu vpoklicanih igralcev in upamo, da bo lahko igral. Mislim, da je njegova kazen, prepoved igranja na dveh tekmah, nepoštena. Ronaldo je po nesreči udaril drugega igralca po nosu, ki mu je nato začela teči kri, kar se samo spodbudilo sodnika, da je Ronadlu pokazal rdeči karton. Sam mislim, da si ne zasluži za to dve tekmi prepovedi igranja. Pravna sredstva so vedno na razpolago klubu, če se ta odloči, da se jih je potrebno oprijeti.”

“Vse kar je povezano z Ronaldom je prenapihnjeno. On ni problem, problem je tisto, kar je športni svet ustvaril okoli njega v zadnjih mesecih. Ljudje občudujejo in prezirajo Ronalda. Tako vsi po svetu želijo videti, kaj bo naredil naslednjič in prav tako nekateri želijo, da bi naredil napako, zato je to čudna situacija. Sicer pa je on samo še en igralec v tej ekipi, vendar pa neglede kje igra, je v središču pozornosti.”

“Prva polovica sezone se je pravkar končala, tako da je pred nami še celotna druga polovica in ne moremo špekulirati o tem, kaj se bo zgodilo z Barcelono, Valencijo in Sevillo. Upamo, da bomo vzeli iz Riazorja tri točke, čeprav vemo, da bo to težko gostovanje.”

“Naše poškodbe niso izgovor. Želimo si zmage in upam, da bo moja ekipa igra tako, kot smo igrali na zadnjih tekmah. Za zmago se bomo morali boriti od samega začetka pa do konca in pokazati najboljšo igro.”

“Ni nam uspelo doseči zadetek na zadnjih dveh gostujočih tekmah, vendar smo imeli veliko priložnosti za zadetek. Nekatere ekipe težje igrajo na nekaterih stadionih kot druge. Upamo, da bomo zmagali tudi zato, ker je minilo že veliko časa, odkar je ekipa zadnjič zmagala na Riazorju. Pripravljeni smo na zmago.”

“Kot vsak igralec, glede na posamezno tekmo, je tudi Benzema prikazal dobre, povprečne in slabe predstave. Kljub temu pa je in bo še naprej pomemben igralec za nas.”