X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alvaro Arbeloa

Alvaro Arbeloa je pokazali, kako vsestranski je lahko, potem ko se je proti Deportivu na levi bočni branilski položaj vrnil Marcelo in je Alvaro zasedel mesto desnega bočnega branilca. Med drugim je bil branilec tudi podajalec za zadnji zadetek na tekmi.

“Zmagati na tekmi je bilo zelo pomembno, saj je že pred tem Barcelona zmagala svojo tekmo in osem točk razlike bi bilo enostavno preveč.”

“Barcelona zaenkrat ne izgublja, tako da ne vemo kdaj bo, kar pa je samo še dodaten razlog, da ne smemo narediti napake. Smo se pogovorili o tem, zato vemo, da moramo zmagovati, zmagovati in še enkrat zmagovati in nikakor ne izgubljati.”

“Zelo sem vesel za asistenco. Za takšno igro je potrebno imeti nekoliko občutka in mirno glavo, ker imaš mogoče le pol sekunde, da se odločiš, kako boš odigral. Vendar pa je pri tem potrebno pohvaliti tudi Benzemaja, ker se je dobro odkril in tudi zadel.”

“Morda pa je to prava pot. Španski igralci postajamo vse bolj priznani iz dneva v dan. Upajmo, da tako ostane tudi v prihodnje.”

“Vseh enajst igralcev, ki je začelo nocojšnjo tekmo, so reprezentanti. Ta ekipa je bila zgrajena na takšen način, da premaga vse ovire, vključno s poškodbami.”