X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Guti se spominja svoje podaje s peto

Nesebična podaja Gutija za prvi zadetek Benzemaja na sobotni tekmi proti Deportivu še vedno dviguje veliko prahu. O tej podaje Gutija s peto še danes razpravlja celoten nogometen svet, zato je vezni igralec Real Madrida za El Mundo razkril še svoje mnenje glede vsega.

“Neverjetno je, kako veliko ljudje govorijo o tem, čeprav sam nisem dosegel zadetka na Riazorju, ampak je zadel Benzema. Vedno sem vedel, kaj počnem in pri podaji nisem okleval, saj sem vedel, da Benzema prihaja za menoj. S kotičkom očesa sem ga videl in naredil sem, kaj sem mislil da je najbolje, da ekipa doseže zadetek.”

“S peto ne podajam na pamet, ampak vedno le ko sem prepričan, da je to najboljša možnost za nas. Če ne bi imel prav to v mislih, potem bi zagotovo sam streljal na gol.”

“Veliko soigralcev mi je reklu, da bi moral sam poskusiti zadeti. Albiol je celo rekel, da sem nor, ampak to je moj stil, ki pride sam od sebe. Bolj me osrečijo podaje, kot pa če bi sam dosegel zadetek.”

“Vesel sem, da je ljudem všeč kar sem storil. Lepo je slišati, da bi lahko sčasoma postala podaja del zgodovine. Nikoli si nisem mislil, da bo to imelo tako velik vpliv.”

“Želim, da bo ekipa v središču pozornosti. Igrali smo za Barcelono, zaradi česar smo čutili velik pritisk. Mislim, da nam bo ta zmaga prinesla veliko dobrega, saj se je zdelo, da smo zakleti na tem stadionu. Liga še zdaleč ni odločena, a Barcelona zaenkrat ne izpušča točke, zato si ne smemo privoščiti nobene napake.”