X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Skoraj popoln vikend

Real Madrid je zmagal na Riazorju, medtem ko je košarkarska ekipa v dvorani Vistalegre premagala Unicajo. Novi zmagi sta dosegla tudi Castilla, Real Madrid C, U-18 (Juveniles) pa so v derbiju Madrida premagali vrstnike Atletica Madrida. Na splošno pa je klub v vseh kategorijah osvojil kar 15 zmag na skupno 17-ih tekmah v tem koncu tedna.

Prvi nogometna ekipa je kot vsi vemo prekinila urok na Riazorju in po skoraj 19 letih slavila z rezultatom 3-1. Granero je načel mrežo domačih, nato pa je dva zadetka prispeval še Benzema. Pri drugem zadetku Francoza je vsekakor bil glavna zvezda Guti, ki je nesebično podal Benzemaju s peto, čeprav bi lahko sam dosegel zadetek.

DEPORTIVO 1-3 REAL MADRID

Prva košarkarska ekipa Real Madrida nadaljuje z dobrimi igrami v novem letu, tokrat so v domači dvorani Vistalegre premagali z 84-67 Unicajo. Tekmo sta zaznamovala predvsem Sergio Llull in Veličković, ki je bil najboljši strelec tekme s 18-imi točkami.
REAL MADRID 84-67 UNICAJA

Novo zmago, sicer že četrto zapored, je zabeležila tudi Real Madrid Castilla, potem ko je premagala Cacereño z rezultatom 2-1.
REAL MADRID CASTILLA 2-1 CACEREÑO